Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 27.03.2024 10:00 (UTC+3) Pearl Abyss ID Birleştirme Hakkında Her Şey!
28
 







Pearl Abyss ID Birleştirme Hakkında Her Şey!

27 Mart 2024 (Çar), Pearl Abyss ID Birleştirme Başladı!

27 Mart 2024 (Çar) tarihinden itibaren, mevcut Black Desert hesabınızı Pearl Abyss ID ile birleştirebilirsiniz. Pearl Abyss ID birleştirme süreci ve merak ettiğiniz konular hakkında bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.


Pearl Abyss ID Birleştirme Rehberi

Kolay Pearl Abyss ID Birleştirme!

Birleştirme Rehberi

Pearl Abyss ID SSS

Pearl Abyss ID Nedir?

İyileştirmeler

 


 

Pearl Abyss ID Birleştirme Rehberi


 

Pearl Abyss ID birleştirme nedir?

Black Desert dahil olmak üzere, Pearl Abyss tarafından sunulan tüm çevrim içi PC oyunlarını tek bir Pearl Abyss ID ile kolayca kullanabileceğiniz birleşik bir hesaptır.
 
Şu anda Pearl Abyss ID, Black Desert Kuzey Amerika/Avrupa, Güney Amerika, Güney Kore ve Asya (Güneydoğu Asya, Tayland) hizmetlerinde kullanılmaktadır. 27 Mart 2024 (Çar) bakımı aracılığıyla Black Desert Tayvan/Hong Kong/Makao, Japonya ve Türkiye/MENA sunucuları için de uygulandı.

Gelecekte Pearl Abyss tarafından hazırlanan yeni hizmetleri de tek bir Pearl Abyss ID ile kullanabileceğiniz şekilde uygulama kapsamını genişletmeyi planlıyoruz.

Pearl Abyss ID birleştirme yöntemi!

Eğer mevcut Black Desert hesabınızla aynı e-posta adresine sahip bir Pearl Abyss ID'niz yoksa, Black Desert resmi web sitesi veya oyun başlatıcısında mevcut Black Desert hesabınızla giriş yaparsanız, herhangi bir ek işlem olmaksızın Pearl Abyss ID'nizle birleştirilir.

Giriş işleminiz başarıyla gerçekleştiyse, Pearl Abyss ID'nizle birleştirme işlemi tamamlanmış demektir ve bundan sonra web sitesi ve oyun hizmetlerini kullanabilirsiniz.

 

Doğrulama ile birleştirme yapılmalı mesajı çıktı!

Giriş yapmayı denediğiniz Black Desert hesabınızın e-postası ile aynı e-postaya sahip bir Pearl Abyss ID'niz varsa veya başka bir Pearl Abyss ID'si ikinci e-posta olarak kayıtlıysa, doğrulama ile birleştirme yapmanız gerektiğine dair bir mesaj görüntülenebilir.
 
Bu durumda, giriş yapmayı denediğiniz hesabın e-postası ile basit bir doğrulama işlemi gerçekleştirerek birleştirmeyi tamamlayabilirsiniz. 

 
1

Mevcut hesapla giriş yapın!



 
2

Doğrulama ile birleştirme açılır pencere mesajı!



 
3

Doğrulama ile birleştirmeye başlayın!




4

[E-posta Doğrulaması] butonuna tıkladığınızda, giriş yaptığınız hesabın e-postasına bir doğrulama kodu gönderilir, bu e-posta aracılığıyla doğrulama işlemini gerçekleştirin!




5

Doğrulama tamamlandığında, Pearl Abyss ID birleştirme işlemi tamamlanır! Bundan sonra birleştirilmiş hesap ile web sitesi ve oyunu kullanabilirsiniz.


 

Ek bilgi girişi ekranı açıldı!

Pearl Abyss ID birleştirmeye bağlı olarak ad, doğum tarihi, ikamet bölgesi gibi hesabınızda bulunmayan bazı bilgilerin eklenmesi gerekebilir.
İlgili bilgileri doğru bir şekilde doldurduğunuzda, Pearl Abyss ID birleştirme işlemi hemen tamamlanır.


Pearl Abyss ID Oluştur ekranı açıldı!

Black Desert hesabınıza bağlı OpenID, başka bir Pearl Abyss ID ile bağlantılı olabilir veya belirli durumlarda yeni bir Pearl Abyss ID oluşturmanız gerekebilir.

Yeni kullanacağınız e-posta hesabı ve şifre gibi gerekli bilgileri girin ve Pearl Abyss ID üyelik işlemlerini tamamlayın, bu durumda hesabınız ilgili Pearl Abyss ID ile birleştirilir.

 

Birleştirme esnasında hata oluşursa ne yapmalı?

Birleştirme esnasında bir hata oluşursa, hesap bilgilerinizle birlikte Oyuncu Destek üzerinden soru gönderebilirsiniz. En kısa sürede kontrol ederek Pearl Abyss ID birleştirme işleminizi gerçekleştirebilmeniz için yardımcı olacağız.


 


 

PEARL ABYSS ID – SSS


OTP Doğrulama

Pearl Abyss ID birleştirme için Black Desert hesabınızla giriş yaptığınızda, daha öncekiyle aynı doğrulama yöntemiyle OTP doğrulamasını tamamlayabilirsiniz.
OTP doğrulaması yapılamayacak durumlarda, ayarlanmış mevcut OTP'yi kaldırın ve birleştirme işlemini gerçekleştirin.


Pearl Abyss ID birleştirmesi yapıldıktan sonra da değerli hesabınızı güvende tutacak OTP güvenlik hizmeti devam eder ve ek ayar yapmadan da OTP doğrulamasını mevcut yöntemle yapabilirsiniz.
 

* Birleştirme esnasında OTP doğrulamasının kaldırılması konusunda bir sorun yaşanırsa, lütfen Oyuncu Destek üzerinden iletişime geçin.
* Pearl Abyss ID birleştirmesinden sonra Hesap Bilgisi sayfasına cep telefonu numaranızı kaydettiğinizde, OTP doğrulama kodunu SMS ile daha rahat alabilirsiniz.
* Aynı e-posta ile zaten bir Pearl Abyss ID oluşturulmuş ve bu Pearl Abyss ID'de OTP ayarlanmışsa, Pearl Abyss ID'de ayarlanan OTP korunur. Bu durumda, hesap birleştirme tamamladıktan sonra giriş yaparken, doğrulama uygulamasında “pearlabyss” olarak kaydedilen doğrulama kodunu girmeniz gerekecektir.

 

OpenID

Pearl Abyss ID birleştirme işlemi sırasında bağlı olan OpenID, duruma bağlı olarak otomatik olarak kaldırılabilir. Eğer hızlı giriş hizmetini sürekli kullanmak isterseniz, aşağıdaki link aracılığıyla daha çeşitli OpenID seçenekleri ile bağlantı kurabilirsiniz.
 
 
* Birleştirme esnasında, Black Desert hesabınıza bağlı olan OpenID zaten başka bir Pearl Abyss ID ile bağlantılıysa, Black Desert hesabınıza bağlı olan OpenID otomatik olarak kaldırılır.

 

Pearl Abyss ID Birleştirme Süresi

27 Mart 2024 (Çar) bakımından itibaren, belirli bir süre sınırlaması olmaksızın Pearl Abyss ID birleştirme işlemi sürekli olarak kullanılabilir.

Eğer birleştirmeyi tamamlama süresi belirlenirse, belirlenen tarihten 6 ay önce bilgilendirme yapılacaktır.

 

Black Desert+ Uygulaması

Black Desert hesabınızla Pearl Abyss ID birleştirme işlemi yapıldığında, Black Desert+ dahil olmak üzere, daha önce Black Desert hesabıyla giriş yapılan tüm ortamlardan otomatik olarak çıkış yapılır ve bundan sonra Pearl Abyss ID kullanarak giriş yapabilirsiniz.



Pearl Abyss ID ile henüz birleştirilmemiş Black Desert hesapları için, Black Desert+ hesabına giriş yapmış olsalar bile normal kullanım zor olabilir. Bu nedenle, Black Desert web sitesi veya başlatıcı aracılığıyla Pearl Abyss ID birleştirmeyi tamamladıktan sonra kullanmanızı öneririz.


Eklenen Özellikler

27 Mart 2024 (Çar) bakımından itibaren, uzun zamandır beklediğiniz Twitch Dropları dahil olmak üzere daha kullanışlı ve çeşitli hizmetler sunulacak. Maceracıların Black Desert yolculuğuna keyif katmasını dileriz.
 

Black Desert yayınlarını hem izleyin hem de ödül alın!

Twitch Dropları

 

İzleyecek Bol İçerikler!
Bütün Black Desert Yayınları Bir Arada!

Black Desert TV


Pearl Abyss ID aracılığıyla, ileride daha çeşitli ve memnun edici hizmetler sunabilmek için çalışmaya devam ediyoruz.

Teşekkür ederiz.

28 Yorum