Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 31.03.2018 00:00 (UTC+3) 24/03 Fetih Savaşı Raporu
2

Merhaba maceracılar,



 



11. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 































 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Geçen Haftanın Vergisi (Yaklaşık)



 



Balenos



 



Cataclysm



Them



WarCry



Exit



Daggerfall



 



2,978,000,000



 



Serendia



 



 



DØØM



 



 



Salty

SMURF



 



2,219,000,000



Calpheon



 



HardPull



 



KOTN

Impulse



 



5,795,000,000



 




 



 



[Balenos]



 



Balenos bölgesinin bu haftaki katılımcı klanları Them, Daggerfall, Cataclysm, Exit ve WarCry’dı. Özellikle Cataclysm ve Exit olmak üzere bölgedeki klanlar kalelerini birbirlerine çok yakın kurmuşlardı.



Savaş, tüm klanlar hep birlikte geçen haftanın Balenos fatihi olan Exit’e saldırmasıyla başladı. Exit kalesinin dışında kıran kırana mücadele başlamıştı. Fakat Exit kısa bir süre içinde klanları tek tek geri püskürttü.



 





 



Exit’in güçlü savunmasının ardından klanlar geri çekildi. Bu sefer Exit, Cataclysm klanının kalesine saldırdı fakat Cataclysm de aynı şekilde Exit klanını püskürtmeyi başardı.



 





 



Savaş uzunca bir süre bu şekilde devam etti. Cataclysm Exit’in kalesine, Exit Cataclysm’e saldırıyordu ve klanlar kalelerinin ortasındaki alanda kıyasıya mücadele ediyordu. Devamlı birbirlerini püskürtüyordu ve bu yüzden kimse kimsenin kalesine yeterince hasar verebilecek kadar yaklaşamıyordu. Kalelerinin az da olsa hasar aldığını gördüklerinde, hızlıca kalelerini tamir ediyorlardı.



 





 



Tüm bunlar olurken WarCry, sessiz fakat güçlü bir atakla Them klanının kalesine hızlıca saldırıp kaleyi ele geçirdi. Ardından Cataclysm ve Exit mücadelesine geri döndü ve Cataclysm ile birlikte Exit klanının kalesine saldırmaya başladılar. Sonunda Exit çifte saldırıya dayanamadı ve WarCry’ın da yardımıyla Cataclysm, Exit kalesini yerle bir etmeyi başardı.



 





 



Cataclysm hiç vakit kaybetmeden WarCry’ın kalesine doğru yola koyuldu. WarCry her ne kadar gerekli savunmayı yapıp Cataclysm’i kalesinden savuşturmaya çalıştıysa da, sonunda Cataclysm, WarCry kalesini yerle bir ederek bölgenin fatihi olmaya bir adım daha yaklaşmıştı.



 





 



WarCry’ın yıkılmasının arkasından Cataclysm hızlıca Daggerfall kalesine doğru yola çıktı ve net bir saldırıyla kaleyi hızlıca yerle bir etti ve bölgenin bu haftaki kazananı oldu.



 





 



[Serendia]



 



Serendia bölgesinin bu haftaki mücadelecileri DØØM, SMURF ve Salty’di. Klanlar kalelerini birbirlerine yakın kurmuşlardı.





 





 



İlk hareket DØØM’dan geldi, SMURF klanına ani bir saldırı düzenleyen DØØM, çok kısa bir süre içinde kaleyi yerle bir etti.



 





 



Hemen ardından hiç vakit kaybetmeden Salty’e doğru yola çıktı. Salty’nin yalnızca Genel Merkez kurmuş olması, DØØM’un saldırısını hızlandırdı ve klan hızlıca Salty kalesini yerle bir edip, Serendia bölgesini bu hafta ele geçiren klan oldu.



 





 



[Calpheon]



 



Bu hafta Calpheon bölgesinin katılımcıları KOTN, HardPull ve Impulse oldu. Klanlar, birbirlerinin kalelerine saldırmadan, açık alanda bir süre savaştılar. Ardından HardPull ve KOTN, kalesini Calpheon’un en korunaklı alanına kuran Impulse’un kalesine doğru yola koyuldu. Klanlar birinci kale kapısına sırayla saldırdılar ve kapıyı yıkan HardPull klanı oldu.



 





 



Birinci kale kapısından sonra ikinci kapıyı da yıkan HardPull, KOTN’la birlikte Impulse klanının kalesine saldırdı ve kısa bir süre içinde HardPull kaleyi yerle bir etti.



Kalenin yıkılmasının hemen ardından HardPull ve KOTN bir süre sırayla birbirlerinin kalesine saldırdı. Sonunda HardPull, KOTN kalesini ele geçirdi ve Calpheon bölgesinin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 


2 Yorum