Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 03.05.2018 00:00 (UTC+3) 28/04 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



 



16. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 



 





































 



Bölge



 



  Kazanan Klan  



 



Katılımcılar



 



Geçen Haftanın Vergisi



(Yaklaşık)



 



Balenos



 



QQmore



IMMORTALS



Them



Cocaine



 



4,099,917,092



 



 



Serendia



 



Porea



 



HardPull



 



4,931,145,670



 



 



Calpheon



 



DØØM



 



Mayhem



 



8,126,669,837



 



 



Mediah



 



Disaster



 



-



 



6,781,600,441




 



[Balenos]



 



Balenos bölgesinin bu haftaki savaşçı klanları Cocaine, IMMORTALS, Them ve QQmore oldu. IMMORTALS ve QQmore klanları hızlı bir atakla Cocaine kalesine sırayla saldırmaya başladı. Bir süre sonra, QQmore ve IMMORTALS geri çekildiğinde Them klanının saldırısıyla karşı karşıya kalan Cocaine, Them’i püskürttü fakat hemen ardından IMMORTALS ve QQmore’un sıralı ve koordine saldırısına maruz kaldı. Cocaine uzun bir süre başarılı bir biçimde kendini savundu fakat Cocaine kalesi, QQmore tarafından yerle bir edildi.



 





 



Klanlar Cocaine kalesinden çıktıktan sonra IMMORTALS ve Them açık alanda birbirlerine saldırdılar. Bu hareketlilikten yararlanan QQmore, IMMORTALS kalesine hızlı ve güçlü bir saldırı gerçekleştirdi. IMMORTALS, QQmore’u püskürtmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. Bu girişimden kısa bir süre sonra IMMORTALS kalesi QQmore tarafından yıkılmış oldu.



 





 



IMMORTALS’ı yıkmasının ardından QQmore hızlıca Them’in kalesine doğru yola çıktı ve kaleye saldırmaya başladı. Them klanının, kalesini korumaya vakti kalmadan kale, QQmore tarafından yıkılmıştı. Böylece Balenos bölgesinin bu haftaki kazananı QQmore oldu.



 





 



[Serendia]



 



Serendia bölgesinin bu haftaki katılımcıları Porea ve HardPull’du. Klanlar uzun süre birbirlerinin kalesi arasında gidip gelerek, sırayla birbirlerinin kalesine saldırdılar. Bir süre sonra Porea ve HardPull aynı anda birbirlerinin kalesine saldırdılar. Bu yarışta birinci olan Porea, HardPull’un kalesini yıkarak bölgenin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



[Mediah]



 



Bu hafta Mediah bölgesinde herhangi bir mücadele olmadı. Disaster klanı bölgeye kale kuran tek klan oldu. Önümüzdeki hafta Mediah bölgesinde daha fazla katılımcı görmeyi umuyoruz!



 



*Mediah’da bir savaş gerçekleşmediği için fotoğraf dahil edilmemiştir.



 



[Calpheon]



 



Mayhem ve DØØM klanları, Calpheon bölgesinin bu haftaki savaşçılarıydı. Mayhem, kalesini bölgenin en korunaklı yerine kuran klan oldu. DØØM hiç vakit kaybetmeden Mayhem kalesine doğru yola çıktı ve birinci kale kapısına saldırmaya başladı. Klan büyük kale kapısını yıkmaya çalışırken, Mayhem kalenin kanatlarından savunmaktaydı.



 





 



Bir süre sonra DØØM, birinci kale kapısını yıkmayı başardı. Bu sırada Mayhem dışarı çıkmak için ikinci kale kapısını açmıştı. DØØM bundan yararlanarak içeri girdi ve Mayhem’in kalesine sert bir şekilde saldırmaya başladı.



 





 



Mayhem, DØØM’u püskürtmeye çalıştıysa da başarılı olamadı ve kale kısa bir süre içinde DØØM tarafından yerle bir edildi. Böylece DØØM Calpheon bölgesinin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 


0 Yorum