Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 02.07.2018 00:00 (UTC+3) 23/06 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



 



24. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 





































 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Geçen Haftanın Vergisi (Yaklaşık)



 



Balenos



 



QQmore



 



-



 



16,508.642/601



 



Serendia



 



-



UluyanKurt



Exalted



Anchor



Porea



Avalon



Cocaine



SPECTRUM



Serin



IronHand



8,254,321,301 



 



 



Calpheon



 



-



 



VersusAttack



Procyon



KOTÑ



HardPull



DØØM



 



7,075,132,543



 



 



  Mediah



 



Disaster



 



-



 



23,583,775,144




 



 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos Bölgesi’nde herhangi bir mücadele olmadı. QQmore klanı bölgeye kale kuran tek klan oldu. Önümüzdeki hafta Balenos bölgesinde daha fazla katılımcı görmeyi umuyoruz!



 



*Balenos’da bir savaş gerçekleşmediği için fotoğraf dahil edilmemiştir.



 



 



[Calpheon]



Calpheon Bölgesi’nin bu haftaki savaşçı klanları DØØM, Procyon, VersusAttack, HardPull ve KOTÑ oldu. Bölgede savaş Saldırı ve Savunma Ordusu ile birlikte KOTÑ, HardPull, Procyon ve DØØM’un, DØØM kalesi yakınlarında savaşmasıyla başladı. Klanlar uzun süre açık alanda savaştılar.



 





 



Ardından; Procyon, HardPull ve KOTÑ, DØØM kalesinin bulunduğu bölgedeki ilk kale kapısına saldırmaya başladı. Bu sırada VersusAttack, DØØM ve Savunma Ordusu’yla savaşmaktaydı.



 





 



Klanlar ilk kale kapısını birlikte yıktılar, HardPull ve KOTÑ klan filleri ile birlikte ikinci kale kapısına atak yaptı.



 





 



Procyon ve VersusAttack koridorlardan Genel Merkez’e ulaşmaya çalıştılar; DØØM klanları püskürtmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Sonunda VersusAttack klanı DØØM kalesinin Genel Merkezine ulaştı ve kaleye saldırmaya başladı, ardından diğer klanlar da geldi ve birlikte DØØM kalesine saldırmaya başladılar.



 





 



 Bu sırada güçlü bir savunmayla DØØM, klanları püskürtmeyi başardı; ancak klanlar hızlıca geri dönerek yeniden kalenin koridorlarında savaşmaya başladılar. Kısa bir süre sonra klanlar genel merkeze yeniden ulaşarak, birlikte DØØM kalesini yerle bir ettiler.



 





 



Klanlar ile birlikte savaşan Saldırı Ordusu, DØØM kalesinin yıkılmasına katkı sağlayarak klanları ve kendileri için altın kazandı. Diğer klanlar ise, DØØM’un yıkılmasının ardından savaşmayı bıraktılar. Ancak sonunda, hiçbir klan Calpheon bölgesinin bu haftaki fatihi olmayı başaramadı.



 



[Mediah]



 



Bu hafta Mediah Bölgesi’nde herhangi bir mücadele olmadı. Disaster klanı bölgeye kale kuran tek klan oldu. Önümüzdeki hafta Mediah bölgesinde daha fazla katılımcı görmeyi umuyoruz!



 



*Mediah’da bir savaş gerçekleşmediği için fotoğraf dahil edilmemiştir.



 



[Serendia]



 



Bu hafta Serendia Bölgesi’nde savaşan klanlar UluyanKurt, Exalted, AnchoR, Porea, Avalon, Cocaine, SPECTRUM, Serin ve IronHand oldu. Savaş, Exalted ve Porea’nın Heidel’de karşılaşıp birbirine saldırması ile başladı. Ardından, SPECTRUM geldi ve aynı nerde Porea ile savaşmaya devam ettiler. Porea kalesine geri döndü ve Serin, Porea kalesine gelerek, saldırmaya başladı. Klanlar, uzun bir süre Porea’nın kalesine sırayla saldırdı. Sonunda Serin, Porea kalesini yerle bir etti.



 





 



Ardından, Exalted ve IronHand klanları, SPECTRUM kalesine saldırmaya başladılar ancak SPECTRUM klanları püskürttü. Aynı anda Serin, Exalted’ın kalesine saldırmaya başladı ve püskürtüldü. Ardından, Exalted SPECTRUM’a geri döndü ve kaleye IronHand ile birlikte saldırmaya devam ettiler. Cocaine, Avalon’un kalesine saldırdı, ancak püskürtüldü. Ardından Avalon, kalesini tamir etmeye başladı. Ancak Cocaine hızlıca geri döndü ve Avalon’un kalesini güçlü bir saldırıyla yerle bir etti.



 





 



Avalon kalesini yıkmasının ardından Cocaine, UluyanKurt kalesine giderek kaleyi kısa bir süre içinde yıktı.



Serin, Anchor kalesine doğru çıkıp kısa bir süre içinde kaleyi yerle bir ederken; aynı anda IronHand, Exalted kalesini yıktı.



 



 



Tüm bunların ardından IronHand ve Serin birbirlerinin kalesine güçlü bir biçimde saldırmaya başladı. Klanlar birbirlerini püskürttü ancak her defasında geri döndüler, kalelerini tamir etmeye devam ettiler. Ancak sonunda, hiçbir klan Serendia bölgesinin bu haftaki fatihi olmayı başaramadı.



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 




0 Yorum