Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 05.11.2018 00:00 (UTC+3) İstemci Kimlik Doğrulama Sistemi Hakkında
5

Merhaba Maceracılar.

 



Bu bir The MMORPG, Black Desert duyurusudur.





Öncelikle her zaman Black Desert’ı destekleyen Maceracılara tüm samimiyetimizle teşekkür ederiz.  



 



Black Desert Online olarak yasadışı Özel Sunucular konusuyla ilgili durumu yakından izliyoruz.

Bu özel sunucuları rapor ederek ve gerekli yasal işlemleri yaparak kapatmaya yönelik çabalarımıza devam ederken yeraltında faaliyet gösteren bazı özel sunucular hakkında yaptırım yapmanın çok da kolay olmadığı gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldık.


 



Özel Sunucu Nedir?



Özel Sunucular, geliştirici şirketten veya yayıncıdan herhangi bir resmi onaylama, anlaşma veya lisanslama onayı olmadan kendi isteğine göre oyun sunucusu oluşturarak sahte istemci ile yasadışı oyun servis etme işlemine denmektedir. Özel sunucu çok açık bir şekilde yasadışıdır ve telif hakkı ihlali eylemidir. Ayrıca müsaade edilmeyen Özel Sunucuların kullanımı, onaylanmış yollarla Black Desert’ı kullanan Maceracıların oyun deneyimini zedelemektedir.



 



Bu tip özel sunucuların önüne geçmek için 7 Kasım 2018 tarihi itibariyle İstemci Kimlik Doğrulama Sistemi’ni uygulamaya geçirmeyi planlamaktayız.

 



İstemci Kimlik Doğrulama Sistemi’nin uygulanması onaylanmış yollardan oyunumuza erişmek isteyen oyuncuları etkilemeyecektir. Fakat OS (İşletim Sistemi) saat ayarları değiştirildiğinde istemci doğrulamasında bazı kısıtlamalar meydana gelebilir.



OS (İşletim Sistemi) saatinin değiştiyse, oyunu standart zamana senkronize etmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin.



 







1) Görev çubuğundaki zaman kısmına tıklayın (Windows 7, vb.) veya Denetim Masası - Saat ve Ülke - Tarih ve Saat (Windows 10, vb.) menüsünü açın.



2) İnternet Dönemi - Ayarları Değiştir'e tıkladıktan sonra İnternet saat sunucusu ile senkronize edin (Şimdi Güncelle'yi tıklayın).



3) Senkronizasyondan sonra İnternet Zaman Ayarı, Tarih ve Saat penceresindeki Tamam düğmesine tıklayın.



* Yukarıdaki görüntü Windows 7 işletim sistemine aittir. İşletim sistemi sürümü farklı ise, gerçek pencere yukarıdaki görselden farklı görünebilir.



 



Eğer aynı eylem birden fazla tekrarlanırsa beklenmedik hizmetin, bu duruma yanıt vermesi için gerekli durum olduğu kabul edilir ve oyun kullanımında kısıtlama meydana gelebilir. Bu sebeple dikkatli olmanızı rica ederiz. Eğer İstemci Kimlik Doğrulama sebebiyle oyunu başlatamıyor iseniz lütfen Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçiniz.



 



▶ Müşteri Hizmetleri sayfasını ziyaret edin.



 



Siz Maceracılara daha kaliteli bir oyun deneyimi yaşatmak için elimizden geleni yapacağız.

Eğer herhangi bir yaşadığı özel sunucu tespit ettiyseniz lütfen Müşteri Hizmetleri aracılığı ile bizlere bildiriniz. Ayrıca, bu yasadışı özel sunucuların reklamını veya duyurusunu yapılması operasyon politikasına göre oyun kullanımızda kısıtlamalara meydan olabileceğini dikkate almanızı rica ederiz.



 



Teşekkür ederiz.


5 Yorum