Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 29.11.2018 00:00 (UTC+3) 24/11 Fetih Savaşı Raporu
6

Merhaba maceracılar,

 



45. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 

















































Bölge



Kazanan Klan Adı



Katılımcılar



Vergi



 



Saldıran klan ve birlikler tarafından elde edilen vergi



 



Balenos



Bushîdo



Bushîdo

Atlântis

QQmore

AyranMeydan

Raiders



5.516.199.664



-



Serendia



HårdPuII



AnchoR

NoMads

ChiliPeppers

 HårdPuII



3.879.383.521



-



Calpheon



KOTÑ



KOTÑ



8.528.003.723



-



Mediah



VersusAttack



 



VersusAttack



 



11.582.789.680



 



-



 



Valencia



Disaster



Disaster

Horde

Instinct

DOMINATION



 



10.424.325.709



 



386.086.137




 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos Bölgesi’ndeki savaşa Bushîdo, QQmore, Atlântis, AyranMeydan ve Raiders klanları katıldı. Savaşın başlamasıyla Bushîdo klanı hızlıca toplanarak AyranMeydan’ın komuta merkezine saldırdı. Bu sırada kale çitlerinin arkasından AyranMeydan da sert saldırı karşısında savunmaya yapmaya çalıştı. Ancak fazla dayanamadı ve Bushîdo klanı AyranMeydan kalesini yok ederek savaş dışına itti.







Bu olaylar yaşanırken QQmore klanı da Raiders kalesine saldırmaktaydı. QQmore uzun süren saldırılarına klan fillerini de ekleyince Raiders klanının savunmasını yıktı ve kalesini yok etti. Bunun ardından kendi kalesine döndü ve beklemeye başladı.





Savaşın diğer tarafında da Bushîdo klanı Atlântis klanınına saldırmaktaydı. Atlântis karşılaştığı bu sert saldırı karşısında fazla direnemedi ve kısa sürede kalesi yıkıldı. Daha sonra Bushîdo ve QQmore klanları bir süre açık arazide birbileri ile savaştılar. Bushîdo klanı bir müddet sonra tüm güçlerini toplayarak klan fillerinin de yardımı ile QQmore klan merkezine doğru yola çıktı. QQmore klanı da ilk saldırıyı başarılı bir şekilde savundu.







Savaşın ilerleyen dakikalarında Bushîdo klanı QQmore kalesine her iki taraftan saldırı gerçekleştirdi. QQmore klanı bir müddet arkadan yapılan saldırıyı farkedemediği için kalesini koruyan çitlerinde 2 farklı gedik oluştu. Bunun ardından her iki taraftan savunmaya çabalayan QQmore başarısız oldu ve kalesinin yıkılması ile Bushîdo klanı Balenos bölgesinin bu haftaki sahibi oldu.

 



[Serendia]



Serendia bölgesinde bu haftaki savaş, geçen haftanın galibi AnchoR klanı ile ChiliPeppers, Hårdpull ve NoMads klanları arasında gerçekleşti.





Savaşın başlaması ile AnchoR ve Hårdpull klanları, ChiliPeppers ve Nomads klanlarına karşı hızlı bir saldırı gerçekleştirdiler. İki klan da ilk ataklarında başarılı oldular ve ChiliPeppers ile NoMads klanlarını aynı anda haritadan silmeyi başardılar. Bu galibiyetlerin ardından AnchoR ve Hårdpull klanları kendi üslerine geri çekilerek bir sonraki savaş için hazırlıklara başladılar.





Kısa süren beklemenin ardından Hårdpull klanı fillerini de yanına alarak AnchoR kalesine güçlü bir şekilde saldırdı. AnchoR klanı her ne kadar savunma yapmaya çalışsa ve bir süre başarılı olsa da Hårdpull’un saldırılarına yanıt veremedi ve Hårdpull gecenin ikinci galibiyetini elde ederek Serendia bölgesinin bu haftaki sahibi oldu.



 



[Calpheon]



Bu hafta Calpheon bölgesinde bir savaş olmadı. Bölgede bulunan tek klan bu bölgenin haftalardır sahipliğini yapan KOTÑ klanıydı. Umarız önümüzdeki hafta Calpheon bölgesinde daha fazla katılımcı görürüz.



 



[Mediah]



Bu hafta Mediah bölgesinde bir savaş olmadı. Bölgede bulunan tek klan bu bölgenin haftalardır sahipliğini yapan VersusAttack’tı. Umarız önümüzdeki hafta Mediah bölgesinde daha fazla katılımcı görürüz.





 



[Valencia]



Bu hafta Valencia bölgesindeki savaşa geçen haftanın galibi Disaster ile Horde, Instinct ve DOMINATION klanları katıldı. Katılımcı sayısı fazla olsa da geçen haftalardaki gibi kısa süren bir savaş oldu. Savaşın başlaması ile beraber Disaster klanı ilk olarak Horde kalesine saldırdı. Horde klanı savunmaya çalışsada kısa sürede Disaster klanı Horde komuta merkezini yıktı ve gecenin ilk galibiyetini aldı. Bu galibiyetle durmayan Disaster klanı hızlıca DOMINATION komuta merkezine yöneldi ve hızlıca ikinci galibiyetini elde etti.







Bu galibiyetlerden sonra Disaster kalan son klan olan Instinct kumanda merkezine yöneldi. Burada da rakiplerinden bir direnç görmeyen Disaster Valencia bölgesinde uzun zamandır sürdürdüğü hakimiyetini bir hafta daha devam ettirmeyi başardı.



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!





-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-


6 Yorum