Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Güncellemeler 21.10.2020 07:00 (UTC+3) 21/10 Güncelleme Ayrıntıları
18

 

Merhaba Maceracılar,

 

Bu bir The MMORPG, Black Desert duyurusudur.

 

21 Ekim 2020 Black Desert güncelleme ayrıntıları aşağıdaki gibidir.

(Yaklaşık Yama Boyutu, 663.50 MB) 

 



Etkinlik

Etkinlik 1. Ürkütücü Hayaletler!

Etkinlik Süresi

- 21 Ekim, 2020 (Çar) bakım sonrası – 4 Kasım, 2020 (Çar) bakım öncesi

[Ayrıntılar için tıklayın]

 

Etkinlik 2. Davetsiz Cadılar Bayramı Misafiri, Isabella

Etkinlik Süresi

- 21 Ekim, 2020 (Çar) bakım sonrası – 4 Kasım, 2020 (Çar) bakım öncesi

[Ayrıntılar için tıklayın]

 

Etkinlik 3. Sevimli ve Korkunç Cadılar Bayramı Bebekleri!

Etkinlik Süresi

- 22 Ekim, 2020 (Per) 00:00 – 4 Kasım, 2020 (Çar) 23:59

[Ayrıntılar için tıklayın]

 

Etkinlik 4. İmparatorluk Ticareti Müsabakası Sonuçları!

Etkinlik Süresi

- 21 Ekim, 2020 (Çar) bakım sonrası – 28 Ekim, 2020 (Çar) bakım öncesi

[Ayrıntılar için tıklayın]

 

Etkinlik 5. Okyanus Çağı Yıldönümü Kutlaması!

Etkinlik Süresi

- 21 Ekim, 2020 (Çar) bakım sonrası - 4 Kasım, 2020 (Çar) bakım öncesi

[Ayrıntılar için tıklayın]

 

 

Başlıca Güncellemeler - Kabus Dolu Kzarka

● Mediah'a Üç Günlük Karanlığı çağıran Büyücü Illezra'ya ruhunu kaptıran Kzarka'nın kini, dirilme ritüeline engel olan birçok Maceracının öfkesini özümsemeye başladı. Özümsediği bu öfkenin en üst noktaya ulaştığı gün, çok daha kuvvetli "Kabus Dolu Kzarka" olarak kükremeye başlayarak Serendia'yı karanlıkla kaplıyor.
- Kabus Dolu Kzarka'nın ortaya çıkmasıyla Serendia'da çok daha koyu bir karanlık kendini gösterdi. Bunun üzerine Serendia Lordu, bu karanlığı ortadan kaldırmak amacıyla çok daha güçlü Maceracılar aramaya başladı.
- Kabus Dolu Kzarka, mevcut Kzarka'ya göre çok daha büyük bir güce sahip olduğundan, onu alt edebilenler daha değerli ganimetler elde edebilirler. Kzarka Ana Silah maksimum IV (TET) (+0, I, II, III, IV) dereceye kadar elde edilebilir ve bunun yanında Bir Maceracı'nın Mirası, Altın Külçe (maksimum 1kG) ve çeşitli Sihirli Kara Taşlar düşürme oranı artar.
- Kabus Dolu Kzarka, özel bir varlık olması dolayısıyla, infaz edildiğinde [Haftalık] Ganimet: Kzarka görevi ve Sezon Pasosundaki Kzarka'yı yok etme görevi tamamlanmaz.

Kıııanng! sesiyle alışmış olduğunuz Boss Kzarka, artık sizlerin karşısına "zaman zaman" yeni bir görünümle çıkacak. Yeni oluşturulan Kabus Dolu Kzarka, Black Desert'ın ilk Bossu olarak namını geri kazanırmışçasına, oldukça kuvvetlidir. Dünya Bosslarının yenilenmesi konusunda sizlerin taleplerinin olmasının yanında, bizler de bunun üzerinde çalışmaktaydık. Zorluk seviyesini bir anda artırmamız durumunda, mevcut alışılmış yapının bozulabileceği kaygısıyla, evvela normal Kzarka ortaya çıkarken olasılık dahilinde Kabus Dolu Kzarka'nın kendini göstermesi şeklinde bir yapı oluşturduk. (Diğer Dünya Bosslarının da beklendiği gibi sırayla yenilenmesi planlanmakta, tabii yöntemler birazcık farklı olabilir. Sadecec akşam saatlerinde olasılık dahilinde ortaya çıkması ya da Maceracıların güçlerini birleştirmeleri koşuluyla ortaya çıkması gibi yöntemleri de göz önünde bulundurmaktayız.) Kabus Kzarka'yı imha ettiğinizde, normal Kzarka'ya kıyasla daha iyi ganimetler elde edebilirsiniz. Ancak tekrar belirtmekte fayda var, oldukça kuvvetlidir.

▲ Etrafına bölgesel hasar vererek ortaya çıkan Kabus Kzarka (Sol) / Kuvvetli art arda saldırı ile etrafına bölgesel saldırı gerçekleştirme modeli (Sağ)

 

▲ Çığlıklar atarak kara nefes saçıyor (Sol) / Etrafındaki hedefleri çekerek güçlü bir vuruş savuruyor (Sağ)

 

▲ Dokunaç çağırma modeli (Hasar alındığında Hareket Hızı/Saldırı Hızı Azaltma Debuffı) (Sol) / Etrafını süpürerek karmaşa yaratıyor (Sağ)
※ Resimlerin çekimi sırasında, içeriğin uygun olarak gösterilebilmesi amacıyla hasar almayan GM karakteri kullanılmıştır.

 

Başlıca Güncellemeler - Ra Orzeca Kıyafeti

● Kurak Diyar O'dyllita Kraliçesi Viorencia Odore, yıkılmış kadim krallık Orzeca'nın Kutsal Ağacı olan Quturan'ın Akciğerini getiren kişiye, Orzeca'nın Eseri, Ra Orzeca Kıyafetini verdiği görevi açıkladı.

- Ra Orzeca Kıyafeti, eski Orzeca'nın, Hadum'un pençesine karşı durmak için oluşturduğu bir ekipmandır ve Arzunun Tecessümü görünümüne Dikenli Ağaç Tanrıçasının gücünün üflenmesiyle yapıldığı söylenir.

- Dikenli Ağaç Tanrıçasının gücü, Orzeca'nın kendi kendisini yok ederek ekipmandan çıkarılması sonrasında Kutsal Ağaç Quturan'ın Akciğerine konulunca, varlığı muğlak bir şekil aldı ancak, son zamanlardaki Ahiblerin bilgisine gore, aşağıdaki avlanma sahalarında bulunabilir.

Eşya Adı 

Düşürülen Avlanma Sahası 

 

Quturan'ın Sol Akciğeri 

 

 Quturan'ın Kara Yaprağı 

Dikenli Ağaç Ormanı 

Kül Rengi Orman 

Uykuya Dalmış Mezar 

 

Quturan'ın Sağ Akciğeri 

 

 Quturan'ın Kül Rengi Yaprağı 

Tunkuta 

Olun Vadisi 

Uykuya Dalmış Mezar 

- Quturan'ın Akciğerinin gücünün etkisinde kalmış yapraklar toplanarak yeniden tek bir güç haline getirilebilir. Yapraklar, Akciğere kıyasla biraz daha yüksek olasılıkla elde edilebilir.

※ Quturan'ın Kara Yaprağı "Quturan'ın Sol Akciğeri" olarak, Quturan'ın Kül Rengi Yaprağı ise "Quturan'ın Sağ Akciğeri" olarak Basit Kimya yapılabilir.

- İşlenmiş olan Akciğere sağ tıklandığında, her aile için 1 defa yapılabilen hikaye görevi alınabilir ve görev sonunda Quturan'ın Sol Akciğeriyle Ra Orzeca Miğfer, Quturan'ın Sağ Akciğeriyle ise Ra Orzeca Zırh elde edilebilir.

- Daha sonrasında ek olarak Quturan'ın Akciğeri bulursanız, NPC takası aracılığıyla Ra Orzeca Kıyafeti elde edebilirsiniz.

- Ra Orzeca Miğfer ile Ra Orzeca Zırh hikaye görevlerinin tamamını yaptığınızda, Kara Ruh aracılığıyla sonuncu görevi yerine getirebilir ve Ra Orzeca Unvanını kazanabilirsiniz.

 


Ra Orzeca, oyun içinde kazanılabilen ilk kıyafet ganimetidir. Bu farkı yansıtmak amacıyla Kadim Dizayn (Kara Ruh) konsepti kullanılarak oluşturuldu ve hafifsi etkisi ile birlikte üretildiğinde, ona özel bir Unvan da elde edilebilir. Bu kıyafet, belirli bir gelişim seviyesine ulaşmış Maceracılar arasında dış görünüm konusunda fark yaratmak isteyenler için eklendi. Herkesin elde edemeyeceği ve eşsiz bir yapıya sahip bir kıyafet isteyen Maceracılar için yeni bir amaç olmasını diliyoruz. Ra Orzeca Kıyafetine kendine has etkiler de eklemeyi düşünmüştük ama, bunun gerekli değil de seçime dayalı bir meydan okuma olabilmesi amacıyla sıradan kıyafetler ile aynı etkilere sahip olmasında karar kıldık.

Başlıca Güncellemeler - Perilla'nın Yıldızı


● Fughar'ın sevgilisi olan Perilla'nın, Fughar'ı terkederken bıraktığı Perilla'nın Yıldızı, saklandığı yerden kendisini gösterdi.

- Kara Ruh aracılığıyla alınabilen "[Perilla'nın Yıldızı] Fughar'ın Derdi" görevi aracılığıyla, sefalet yüzünden sevdiği kişi tarafından terkedilip, sefaletten kurtulmak için çaba gösteren Fughar ile onu bırakıp giden Perilla'nın hikayesine ulaşabilirsiniz.

- "[Perilla'nın Yıldızı] Fughar'ın Derdi" görevi, sezon karakteri ya da normal karaktere dönüştürülmüş sezon karakteri ile alınabilir.

- "[Perilla'nın Yıldızı] Fughar'ın Derdi" görev serisi aracılığıyla, Perilla'nın Yıldızı ile takas edilebilen "Sezon Özel Hediye Takas Kuponu"nu elde edebilirsiniz.

 

 

Başlıca Güncellemeler - Sonbahar Sezonu Erken Mezuniyet Dönemi Başlıyor

● Hızına yetişmesi imkansız Maceracıların katkılarını takdir eden Fughar, Sonbahar Sezonu sona ermeden önce normal karaktere geçiş yapılabilmesi için Erken Mezuniyet sistemini devreye soktu.

- 21 Ekim (Çar) bakımı sonrası - 18 Kasım (Çar) bakımı öncesine kadar, gereksinimleri yerine getirmiş olan Maceracılar, Fughar'dan "[Sezon Sunucusu Mezuniyeti] Seçimin Dönüm Noktası" görevi aracılığıyla sezon karakterini normal karaktere dönüştürebilecekler. Erken Mezuniyet Gereksinimleri aşağıdaki gibidir.

 

Erken Mezuniyet Gereksinimleri

- Ana Silah AP 228, DP 291 ve üzerine ulaşılmalıdır. (Ekipman Penceresindeki Uyanış Silahı AP, gereksinimlere dahil değildir, Ana Silah AP 228 ve üzeri gereklidir.)

- Kara Ruh Paso satın almamış olan Maceracılar, "Sezon Pasosu Meydan Okumaları"nın hepsini tamamlayıp ödülleri toplamış olmalıdırlar.

- Kara Ruh Paso satın almış olan Maceracılar, "Sezon ve Kara Ruh Paso Meydan Okumaları"nın hepsini tamamlayıp ödülleri toplamış olmalıdırlar.

※ Macera Günlükleri ile elde edilmiş olan AP ve DP, gereksinimlere dahil edilmez.

※ Erken Mezuniyet ile ilgili daha ayrıntılı bilgileri, [[GM Notu] Sonbahar Sezonu Mezuniyeti Hakkında Her Şey] aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz.

※ Erken Mezuniyet sonrası, Sezon Sunucusu avantajları ve Sezon Sunucusunda yapılan etkinlikler gibi Sonbahar Sezonu ile ilgili içeriklerin tadını çıkaramayacaksınız, bunu göz önünde bulundurmanızı rica ederiz.

※Erken Mezuniyet sonrası, Dönüştürme Taşı kullanılarak Tuvala Silah normal silaha dönüştürüldüğünde, daha fazla Yükseltme yapılamayacaktır.

 

● Sezon Sunucusu haftalık görev ödülü olarak Yarık Yankısı eklendi.

- Sezon Sunucusu haftalık görevlerini zaten tamamlamış olan Maceracılar, 21 Ekim bakımı sonrasında haftalık görevleri yeniden alabilirler.

 

 

Eklemeler ve Düzenlemeler

| İçerikler

● Yeni Macera Günlüğü, Alustin'in Kimya Günlüğü eklendi.

- Velia'daki meşhur kimyacı Alustin'in bugüne kadar başından geçenlerin yazılı olduğu günlüktür.
- Bu Macera Günlüğü, Lv. 61 ve üzeri ya da O'dyllita ana görevi olan "[O'dyllita] Ataraksiya'nın Anısı" tamamlandıktan sonra Kara Ruh'tan "Macera Günlüğü: Alustin'in Kimya Günlüğü" alınıp tamamlanarak yapılabilir.
- Hedefe ulaşıldığında büyük miktarda Caphras Taşı kazanılabilir.

 

● Kamasylvia Kraliçesi Brolina Ornette, bir Grána sakininin başvurusunu kabul edip ittifak ülke Calpheon'dan süt inekleri getirterek bir inek çiftliği işletmeye başladı.
- Bu çiftlik, Dünya Haritası üzerinde Grána'nın sol tarafındaki alana konumlandırıldı.
- Çiftlik işletmesini Papu Rosaria üstlenmiş olup, burada Calpheon'dan atanmış olan Xian Tüccar Birliği üyesi Povios ile buluşabilirsiniz.
- Ancak, Povios ile buluşabilmek için, Yenilenen Kamasylvia ana görevlerini tamamlamış olmalısınız.

 

Grána dışında, Valencia ve O'draxxia'ya da süt inekleri eklenmesi için birçok talep var, bu konuda da ekleme yapma konusunu göz önünde bulundurmaktayız. Valencia için, bölgesel özellikleri ön plana çıkararak süt ineği yerine develerin kullanılmasının da fena olmayacağı kanısındayız.

● Kızıl Arena Kale Harabeleri'nde Black Desert takımının giriş ve dirilme konumu, kale duvarları ile çok yakın olmayacak biçimde geliştirmeler yapıldı.

 

| Karakterler
● Karakter ile giriş yapıldığında, Acil Kaçış becerisi bekleme süresi görüntülenecek şekilde geliştirme yapıldı.

 

| Cadı, Büyücü
● S: Yıldırım Baskını: Yüksek Basınç becerisi kullanılırken kamera döndürüldüğünde, bazı alanlardaki saldırı yönünün tuhaf görüntülenmesi sorunu düzeltildi.


● Sura Katanası durumundayken Hızlı Koşu sırasında silah değiştirildiğinde, silahın konumunun aralıklarla tuhaf görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

 

 


● Oturan Kurt ve Aktarım: Oturan Kurt becerileri kullanılırken, karakterin yüz ifadesinin tuhaf görüntülenmesi sorunu düzeltildi.


● Premium Karakterlere Hashashin eklendi.


| Eşya
● Deniz Canlıları yok edilerek elde edilebilen mobilya eşyası eklendi.
- Deniz Canlıları yok edilerek elde edilebilen eşyalarla, Epheria, Calpheon ve Florin Mobilya Atölyesi Level 3'te Okyanus Avcısı Süslemeli Avize ile Dokuz Diş Süslemeli Avize üretilebilir.


● Karga Takas Garanti Kartı, İşleme (L) penceresinde Üretim ile işlendiğinde, Eşya Düşürme Artış Parşömeni (60 dk.) x1 elde edilebilecek şekilde geliştirme yapıldı.

 

| Canavarlar
● Hilal Tapınağı, Çöl Nagası Tapınağı, Titium Vadisi ve Çağrı Harabeleri Şef Bekçileri, Argos'un kanlı ayinini yaparak kazandıkları kuvvetli gücü tamamen özümsediler.

- Kanlı ayin ile elde edilmiş bu güç aracılığıyla Şef Bekçiler, çok daha tehditkar saldırılar kullanırlar.

- Ayrıca ciddi bir yara aldıklarında olasılık dahilinde ölümün üstesinden gelerek, yakınlarda yer alan kendi alanlarına hareket ederek iyileşirler.

- Şef Bekçiler, kendi bölgelerinde belirli bir süre geçtikten sonra yeterince iyileştiklerinde izlerini kaybettirirler ancak, bunun öncesinde Şef Bekçileri yok ederseniz ganimet elde edebilirsiniz.

- Kuvvetlenmiş olan Şef Bekçileri yok ettiğinizde, Gizemli Sembol Parşömeni Parçası da dahil olmak üzere daha kıymetli ödüller kazanabilirsiniz.

- Şef Bekçilerin daha da güçlenmesinin yanı sıra, yok edildikten sonra yeniden sağlam bir şekilde ortaya çıkmaları için geçen süre artırıldı.

- Şef Bekçi ortaya çıktığında, yakınlardaki Maceracılara bildirim görüntülenecek şekilde geliştirme yapıldı.

 

 

● Bazı bölgelerdeki Mezar Soyguncusu Afuaru'nun, daha kıymetli eşyaları taşıyarak gezdiği söylentisi dolanıyor.
- Dikenli Ağaç Ormanı, Tunkuta, Olun Vadisi, Uykuya Dalmış Mezar ve Kül Rengi Orman bölgelerinde canavarlar yok edildiğinde, Mezar Soyguncusu Afuaru belirli olasılıkla ortaya çıkar.
- Roud Sülfür Madeni, Pila Ku Hapishanesi, Hystria Harabeleri, Aakman Tapınağı, Navarn Bozkırı, Manşaum Ormanı, Tshira Harabeleri, Sherekhan'ın Mezarı, Diş Perisi Ormanı (Orman Ronarosu) ve Kızıl Kurt Köyü bölgelerindeki Mezar Soyguncusu Afuaru'nun düşürdüğü eşyaların değeri bir kat artırıldı.
- Bazı bölgelerde ortaya çıkan Mezar Soyguncusu Afuaru'ya dersini verdiğinizde, mevcut bölgeden elde edilebilen çok değerli eşyalar kazanabilirsiniz.


Mezar Soyguncusu Afuaru, avlanma sırasında bir tür nefes alma öğesi olarak uygulanmıştı, bundan dolayı çekiciliği biraz zayıf kalıyordu. Bu sebeple hazine eşyalarının çıktığı bölgelerde çok düşük olasılıkla hazine malzemesi de düşürebileceği şekilde değişiklik yaptık ve ayrıca O'dyllita bölgesine de ekledik.

● Karanlık Geçit'te ortaya çıkan Ahib Grifon'un, kasırga becerisi kullandığında yerin yüzeyinde işaretlenen saldırı menzili, daha net işaretlenecek şekilde geliştirme yapıldı.
● Yıldız Mezarı bölgesindeki "Şeytani Mürit"in Maceracılara tepki vermeksizin kalması ve yeniden çağırıldığı konumda bulunmaması sorunları düzeltildi.
- Bu sorunun düzeltilmesi için "Şeytani Mürit"in ortaya çıkma yönteminde bir takım değişiklikler yapıldı.

 

| NPC, Arkaplan, Ses
● Epheria Limanı'ndaki Philaberto Falasi'nin takas listesi güncellendi.
- "[Günlük] Falasi Ailesi Nezaketi" görevi aracılığıyla elde edilen Epheria Yelkenlisi/Fırkateyni Tasarımları birbirleriyle takas edilebilir.
● Calpheon'da kaygı içindeki Keplan Lordu Marco Faust'un hatırına, Taş Ocağı işçilerinin verimliliğini arttırmak için Taş Ocağı daha aydınlık hale getirildi.

 

| Görev, Bilgi
● O'dyllita Uykuya Dalmış Mezar'da, kadim krallık Orzeca'nın yeni kayıtları keşfedildi.

Kraliçe Viorencia Odore, keşfedilen Orzeca'nın Kayıtları: Ejderha Vakti'ni araştırmada katkıda bulunanlara Parlak Ay Işığı Kutusunu vereceğini ilan etti. Parlak Ay Işığı Kutusunda, sadece Ejderhanın Kalbinin saçabileceği bir ışık görüldüğü söylentileri her yerde duyuluyor.

- "Orzeca'nın Kayıtları: Ejderha Vakti" görevi, "[Lv.60 O'dyllita] Alevli Ayın Çiçeği" görevleri arasından "[O'dyllita] Vuhura Kaheliak" görevini tamamlayan karakter ile Uykuya Dalmış Mezar'daki Kara Göz Kökü'nden alınabilir.
- Bu görev, her aile için bir defa yapılabilir.
- "Orzeca'nın Kayıtları: Ejderha Vakti" görevi tamamlandıktan sonra alınabilen 14 görevin hepsi tamamlandığında, Kraliçe Viorencia'nın onuru alınabilir. Ancak bu süreç, oldukça zorlu olabilir.
- Parlak Ay Işığı Kutusunu açtığınızda, Geri Akan Garmoth'un Kalbini elde edebilirsiniz.


Black Desert'taki çeşitli hazine eşyaları, her zaman olduğu gibi bugün de Maceracılarca elde edilmeyi bekliyor. Son zamanlarda sizlerden büyük ilgi gören Garmoth'un Kalbi, özellikle ekipman seviyesine doğrudan etki eden bir hazine olması dolayısıyla, elde edilmesi konusunda endişelere neden olmakta. Bu sebeple yeni Maceracıların da buna erişebilmeleri için, uzun sayılabilecek bir süre boyunca sürekli çaba göstererek elde edilebilen bir yöntem hazırladık. Black Desert, gelecekte de oyuna karşı göstermiş olduğunuz tutku ve çabaların karşılığını alabileceğiniz yöntemler için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecektir.

● Ana görevler yapılırken ek olarak alınabilen görev olmamasına rağmen Kara Ruh'un otomatik olarak çağırılması sorunu düzeltildi.

 

| Arayüz
● Sohbet Penceresinde Yükseltme Başarılı/Başarısız ifadesi satır değiştirdiğinde, yazı renginin uygulanmaması sorunu düzeltildi.

● Maceracı İsim Ayarları yapılırken, NPC Konuşma, Parti Bildirimi mesajlarında çıkan isimlerin de birlikte ayarlanması özelliği eklendi.

● Fare ile sağ tıklama eylemi biraz daha hızlı olacak şekilde geliştirme yapıldı.
- Depodan eşya çıkarırken veya Depoya eşya koyarken
- Dükkana eşya satarken

● Klan sözleşmesine minimum ve maksimum miktarın hemen girilebileceği buton eklendi.

● Otomatik Balıkçılık sırasındaki balıkları atma ayarı açıklamasına, Balıkçılık Yaşam Leveli koşulu açıklaması eklendi.

● NPC ile konuşma aracılığıyla, Katkı Puanları ile kiralanabilen eşyaların listesi görüntülenirken, kiralama listesi için gerekli Katkı Puanı ile kullanılabilen Katkı Puanı miktarları birlikte görüntülenecek şekilde değiştirildi.

● Hazine eşya elde edildiğinde, eşya ifadesinin Sohbet Penceresindeki ifade ile farklı görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● Klan Üyesi listesi menü butonu ekrandan taşmayacak şekilde düzeltildi.

● Klan Üyesi listesi menü butonunda, atama tuşlarının bir araya toplanarak görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● Klan Üyesi listesi menüsündeki Engelle butonuna, kısayol tuşu uygulanmayacak şekilde düzeltildi.

● Danışman kendisi için sözleşme yenilediğinde, sözleşmenin yeniden görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● Klan Üyesi Durumu listesinde Malzeme Sorumlusu ve Topçunun pozisyon sıralamalarının tuhaf olması sorunu düzeltildi.


| Sistem
● Epheria Karak Hassas Ateş becerisi (Q veya E) kullanıldığında, istemcinin aralıklarla durması sorunu düzeltildi.

 

 

  • Düzeltmeler ve Değişiklikler

● Ölen Tanrının Zırhı elde etme, Yükseltme Başarılı ve Başarısız mesajlarının, Sohbet Penceresinde level farketmeksizin Ölen Tanrının Zırhı olarak görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● Web Merkez Pazar'da Ölen Tanrının Zırhı ifadesinin yazımı doğru olacak şekilde düzeltildi.

● [Hashashin] Domtur Eldiven ile Mezari Zırh birlikte giyildiğinde, eldiven kısmının anormal olarak görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● [Archer] Karki Kostüm giyilmiş durumdayken Şanlı Shudad ve Shudad Siyah silah kostümleri giyildiğinde, silahın anormal olarak görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● [Okçu] belirli yüz ifadelerinde Trilby Şapka giyildiğinde, göz grafiklerinin anormal olarak görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● Oquilla Rüya At Teçhizat Setinden Oquilla Rüya At Miğferi giyildiğinde, at miğferi kısmının anormal olarak görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● [Kara Şövalye] Yianaros Miğfer giyilmiş durumdayken Aredhel Kıyafeti giyildiğinde saç kısmının anormal olarak görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● [Mistik] Grafikler Yenileme moduna ayarlandığında, boyun kısmının anormal olarak görüntülenmesi sorunu giderildi.

● Üretilemeyen yemeklerin bilgisinin görüntülenmesi sorunu düzeltildi.

● Bağlantı Noktası Savaşı/Fetih Savaşı'na katılmakta olan Klanlar için klan lideri atama ve pozisyon değiştirme yapılamayacak şekilde düzeltildi.

Black Desert dünyasında eğlendiğinizi umuyoruz.

Teşekkürler.

 

18 Yorum