Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Güncellemeler 30.06.2021 12:00 (UTC+3) [Hotfix] 30/06 Güncelleme Ayrıntıları
19

 

Merhaba, Maceracılar.  

  

İşte 30 Haziran Çarşamba günü yayınlanan son güncellemenin detayları. 

 

Merhaba, Maceracılar.
Öncelikle Corsair'e ve Sezon Sunucularına gösterdiğiniz inanılmaz sevgi ve ilgi için her bir Maceracıya teşekkür ederiz. Ayrıca, son zamanlarda yaptığımız bakımların neden olduğu rahatsızlıklardan dolayı herkesten özür dileriz. Özürümüzün bir göstergesi olarak size bir kupon kodu gönderiyoruz. Mutlu maceralar!
2021-SEAS-ONIS-HERE
(Kupon eşyalarının karaktere bağlı olduğunu lütfen unutmayın, bu nedenle eşyaları doğru karakterle aldığınızdan emin olun.)


Değişiklikler ve Düzeltmeler

Basitleştirilmişana görev serisini seçtiğinizde PEN (V) Naru Ekipmanı ile PRI (I) Tuvala Ekipmanını takas edebilme gereksinimi değiştirildi.  

Önce 

Sonra 

[Özel Gelişim] Fughar'ın Gizli Notları Bölüm 11’i tamamlayın 

[Özel Gelişim] Fughar'ın Gizli Notları Bölüm 8’i tamamlayın 

- Lv. 56'ya ulaştığınızda ve değiştirilen gereksinim görevini tamamladığınızda, ekipmanı NPC Fughar ile takaslayabileceksiniz. 

  • Basitleştirilmişana görev dizisi, mevcut görevi Görev Öğesinde gösterecek şekilde değiştirildi. 
  • Fughar'ınGizli Notları Bölüm 1'i kullandıktan sonra görevi bırakırsanız veya Fughar'ın Gizli Notları Bölüm 1'i silerseniz, artık Kara Ruh ile konuşarak Fughar'ın Gizli Notları Bölüm 1'i yeniden elde edebileceksiniz. 
  • [Corsair]Önceki bir beceriye farklı bir gereklilik seviyesi getirilmesi nedeniyle, becerinin gereklilik seviyesini yerine getirmenize rağmen S: Romantik İkincil Etki I'i öğrenememenize neden olan bir sorun düzeltildi..    

- Sonuç olarak, önceki beceri olan Kaptanın Sezgisi'nin gereklilik seviyeleri aşağıdaki gibi ayarlandı.:   

Beceri Adı 

Önce 

Sonra 

Kaptanın Sezgisi VII 

42 

40 

Kaptanın Sezgisi VIII 

48 

44 

Kaptanın Sezgisi IX 

54 

48 

Kaptanın Sezgisi X 

60 

52 

  • [Corsair]Beceri (K) ekranındaki Beceri Tanıtımında karakterin anormal şekilde görüntülenmesi sorunu giderildi.  
  • BirKaranlık Geçit canavarını yenme görevini kabul ettiğinizde, başka bir Maceracının Karanlık Geçit canavarı adının ve hedefinin kullanıcı arayüzünde görünmesine neden olan sorun düzeltildi. 
  • [Corsair]Aktarım becerilerinin verdiği hasarın amaçlanandan düşük olması sorunu düzeltildi. 
  • Normal Balenos anagörev dizisinde [Boss] Goblin Şefi Giath görevine ulaştıktan sonra basitleştirilmiş ana görev dizisine geçerseniz, artık Sezon Pasosu'nu tamamlayamamanıza neden olan sorun düzeltildi. 
  • [Sezon]Dalga Parıltılı Salyangoz eşya açıklamasında, yanlış bir şekilde Igor Bartali yerine Patrigio'nun takas NPC'si olarak belirtilmesi sorunu giderildi. 
  • [Sezon]Dalga Parıltılı Salyangoz eşya açıklamasında, Valks'ın Tavsiyesi (+60) ve Eski Ay Gizli Kitabı (20 Gün) arasındaki satır sorunu düzeltildi. 
  • Görevikabul etmek için bir NPC ile konuştuktan sonra görev bilgilerini bildirim aracını vurgulamak için görsel bir efekt eklendi.   
  • Birkonuşma sırasında bir NPC tarafından bahsedildiğinde Maceracının adını vurgulamak için bir renk vurgusu eklendi.  
  • Görevveya Meydan Okuma (Y/Açılır Pencere) menüsünde isteğe bağlı bir ödül seçmeden alma butonuna basarsanız, seçilmeyen isteğe bağlı ödülleri vurgulayacak bir görsel efekt eklendi.  
  • Yenibir Maceracı için Aile adını gerçek diyalogla eşleşecek şekilde ayarlayan Kara Ruh'un, Aile adı değiştirme arayüzünün üzerinde görünen diyaloğu değiştirildi. 
  • Addeğişikliği kullanıcı arayüzünün solunda görüntülenen Karakter/Aile resmi, o anda giriş yapmış olduğunuz karakterin adını gösterecek, girdiğiniz Aile adını yansıtacak ve size ad değişikliğinin bir ön izlemesini verecek şekilde değiştirildi. 

  

Mutlu maceralar!

19 Yorum