Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 07.02.2018 19:00 (UTC+3) GIST 2018 İzlenimleri
0

Merhaba maceracılar,



Bu bir The MMORPG Black Desert duyurusudur.



 



1~4 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenen GIST 2018 fuarında sizleri ağırlamak bizim için son derece memnuniyet vericiydi.



En büyük standa sahip olmak, pek çok etkinlik düzenlemek, PvP turnuvası ve standlarımızı ziyaret eden herkese hediyeler dağıtmak, canlı yayınlar, boss savaşları ve çok daha fazlasını misafirlerimizle paylaştık.





Pek çok mousepad, Efsanevi ve Özel Paketler Game Satış Acoin kodları ve Misafir Girişi kuponları çarkıfelek etkinliğimize katılan pek çok ziyaretçimizi hediye edildi.





4vs4 Arsha etkinliği mücadeleleri ünlü yayıncı Can Sungur / Pearl Abyss Kore Ekibi / sunucu Zeki Can Güven eşliğinde Türkiye'deki klan üyeleri ve yeni maceracılarımızla birlikte gerçekleşti.



 



Yapım Sorumlusu Jaehee Kim’in konuşmaları ve tüm kullanıcılarımıza GIST 2018'e özel olarak Değerli Paket (20 gün) hediye edileceğini açıklaması en merak edilen anlardan birisi oldu.



 



Pek çok misafirimiz oyun içi karakterlerinden Dark Knight, Valkyrie ve Okçu'yu ete kemiğe bürünmüş cosplay halleriyle fotoğraf çekilerek farklı bir keyfe ortak oldular.





Birinci resmi GIST 2018 Arsha PvP turnuvası 16 takımın katılımıyla en çok kalabalığa ve coşkulu tezahüratlara ev sahipliği yapan ana sahnemizde düzenlendi.



 



K0TN, KOTN ve Disaster klanlarının temsilcileri sırasıyla özel ünvanlar olan GIST 2018 Fatihi, GIST 2018 Komutanı ve GIST 2018 Savaşçısı ünvanları ile büyük Acoin ödüllerinin sahibi oldular.





Ayrıca deneme alanında, misafirlerimiz 12 karakteri 45 bilgisayarda deneme imkanı bulurken, fuarın son 2 gününde ilk boss Kzarka savaşını Can Sungur'un sunumuyla uyanış becerileri & tamamen kuşanmış karakterler ile bu heyecanı yaşadılar.



 



Bu etkinliklerde ve GIST 2018 boyunca bizi yalnız bırakmayan binlerce misafirimiz ve maceracılarımıza en derin şükranlarımızı sunarken en kısa zamanda sıradaki büyük etkinliklerde bizimle birlikte olacak maceracılarımızı dört gözle bekliyor olacağız!





Desteğiniz için teşekkür ederiz!


0 Yorum