Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 15.01.2024 05:00 (UTC+3) Güvenlik Modülü Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
29

 

Merhaba, maceracılar.

 

Black Desert'ta şu anda kullanımda olan güvenlik modülünün müşteri desteği politikasındaki değişiklikler nedeniyle, yetkisiz programlara karşı gerçek zamanlı yoğun önlemler alma yeteneği zorlaştı. Bu nedenle, daha hızlı ve uygun bir şekilde önlemler alabilmek için güvenlik modülünü değiştirmeye karar verdik.

Bu, sürekli değişen ve geliştirilen kötü niyetli ve yetkisiz programlara karşı hızlıca önlem alabilmek amacını taşımaktadır ve Xigncode3'ün yükseltilmiş sürümünün 17 Ocak (Çar) tarihinde uygulamaya konulması planlanmaktadır.



Xigncode3 Nasıl Çalışır?

 

Değiştirilecek olan Xigncode3, Black Desert'ı başlattığınız andan itibaren çalışır ve yalnızca oyun içinde izin verilen yetkiler dahilinde uygulanır.

 

Ayrıca Xigncode3, yerel olarak çalışır ve yalnızca yetkisiz bir program algılandığında algılama içeriğini gönderir. Bu, kullanıcının kişisel bilgilerini tamamen korur ve çalışırken yalnızca onaylanmamış yetkisiz programları arayan bir güvenlik modülüdür.

 

Bu güvenlik modülü bir rootkit'e karşılık gelmediğinden, kullanıcının bilgisayar sistemini farkında olmadan kontrol etme özelliği bulunmamaktadır. Black Desert'ı sonlandırdıktan sonra, Xigncode3 güvenlik modülü de güvenli bir şekilde sonlandırılır.

 

Güvenlik modülü değişikliği sonrası herhangi bir rahatsızlık durumunda, Destek üzerinden bizimle iletişime geçerseniz, size en kısa sürede geri dönüş yapacağız.

 



Black Desert olarak, maceracılarımızın daha stabil bir şekilde maceralara atılabilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.
Teşekkür ederiz.

29 Yorum