Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 28.02.2024 08:00 (UTC+3) Pearl Abyss ID Birleştirme Duyurusu
10
 

Merhaba, maceracılar.

 

27 Mart 2024 (Çar) tarihinde, Black Desert Tayvan/Hong Kong/Makao, Japonya ve Türkiye/MENA hizmetlerini kullanan maceracılara daha güvenli ve kolay bir oyun deneyimi sağlamak amacıyla Pearl Abyss ID birleştirmeyi uygulamaya hazırlanıyoruz.

 

Pearl Abyss ID, değerli kişisel bilgilerinizi korumak için güçlendirilmiş hesap güvenlik sistemine sahip olmanızı sağlamanın yanı sıra çeşitli ek/iyileştirilmiş fonksiyonel özellikler ve hizmetler sunar.

 

Pearl Abyss ID hakkındaki ayrıntılı bilgiler için lütfen aşağıdaki içeriği kontrol edin.






Pearl Abyss ID Birleştirme Nedir?


S. Pearl Abyss ID nedir?

Black Desert dahil olmak üzere, Pearl Abyss tarafından sunulan tüm çevrim içi PC oyunlarını tek bir Pearl Abyss ID ile kolayca kullanabileceğiniz birleşik bir hesaptır.

Şu anda Pearl Abyss ID, Black Desert Kuzey Amerika/Avrupa, Güney Amerika, Güney Kore ve Asya (Güneydoğu Asya, Tayland) hizmetlerinde kullanılmaktadır. Black Desert Tayvan/Hong Kong/Makao, Japonya ve Türkiye/MENA hizmetlerini kullanan maceracılara daha kullanışlı olan birleşik hesabın özelliklerini sunmak için hazırlanıyoruz.
Gelecekte Pearl Abyss tarafından hazırlanan yeni hizmetleri de tek bir Pearl Abyss ID ile kullanabileceğiniz şekilde uygulama kapsamını genişletmeyi planlıyoruz.

S. Pearl Abyss ID birleştirme ne zaman uygulanacak?

Black Desert Tayvan/Hong Kong/Makao, Japonya ve Türkiye/MENA hizmetlerini kullanan maceracılar, yaklaşan 27 Mart 2024 (Çar) tarihindeki bakım aracılığıyla Pearl Abyss ID birleştirme işlemini uygulayabilecekler.

* Bu takvim duruma göre değişebilir, değişiklik durumunda önceden bilgilendirme yapılacaktır.
 
S. Pearl Abyss ID birleştirme için ne tür bir prosedür gereklidir?

Çoğu maceracı için, 27 Mart 2024 (Çar) bakımı sonrasında, web sitesi veya oyun başlatıcısı aracılığıyla mevcut hesaplarına sadece giriş yaptıklarında otomatik olarak Pearl Abyss ID birleştirme uygulanacaktır.

Bunun dışında, aynı e-posta hesabıyla Pearl Abyss ID'ye kayıtlı olanlar veya hesabında ek doğrulama adımları gerekenler, e-posta doğrulaması, yeni şifre ayarlama gibi basit adımlarla Pearl Abyss ID birleştirmeyi tamamlayabilirler.
 
S. Birden fazla Black Desert hesabım var. Bu durumda da birleştirme mümkün mü?

Pearl Abyss ID birleştirme, hesap bazında gerçekleştirilir ve tüm hesaplarınızı ayrı ayrı Pearl Abyss ID'ye entegre edebilirsiniz.

Sahip olduğunuz tüm hesapları birleştirmek isterseniz, 27 Mart 2024 (Çar) tarihi sonrasında mevcut e-posta hesaplarınızla ayrı ayrı giriş yaparak birleştirme işlemini tamamlamalısınız.

* Ancak her hesapta oluşturulan aile bilgileri (karakterler, eşyalar vb.) tek bir aile olarak birleştirilemez veya aktarılamaz.
 
S. Hesap güvenlik aygıtları (İkinci şifre, OTP vb.) ne olacak?

Önceden kaydettiğiniz ikinci şifre veya OTP gibi hesap güvenlik aygıtları olduğu gibi korunur ve entegre edilir.
 
S. Kayıtlı kişisel bilgiler veya oyun verilerinde de değişiklikler var mı?

Pearl Abyss ID birleştirme yaptığınızda hesap bilgileri veya ödeme, oyun vb. veriler değişmez ve mevcut aile/karakterlerinizle oyunu kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

Pearl Abyss ID!
Neler Değişiyor?


Mevcut oyun hizmetleriniz aynı kalırken, web sitesindeki özellikler geliştirilip çeşitli yeni fonksiyonel özellikler eklenecek.
 

1. İkinci e-posta özelliği eklenecek.

- İkinci bir e-posta kaydettiğinizde, bu e-posta hesabıyla giriş yapabilir veya hesap/ödeme ile ilgili bilgilendirme e-postalarını alabilirsiniz.

 

2. Cep telefonu numarası kaydedilebilecek.

- Hesabınıza cep telefonu numarası bilgisi eklediğinizde, OTP doğrulama uygulamasını kullanmanın zor olduğu durumlarda cep telefonu numaranıza doğrulama kodu alabilir ve güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.


3. Pearl Abyss ID yeni üyelik işlemi basitleştirilecek.
- Birkaç sayfadan geçerek gerçekleştirilmesi gereken yeni üyelik işlemi basitleştirilerek, tek bir sayfadan yeni üyelik oluşturulabilecek.
 
4. Kolayca giriş yapmaya yardımcı olan sosyal medya hesap bağlantısının kapsamı genişleyecek.
- Pearl Abyss ID hesap birleştirme sonrasında, Facebook, Google, NAVER, KAKAO olmak üzere toplam 4 sosyal medya ile bağlanma hizmeti alabilirsiniz.
 
5. Web sitesi topluluğu iyileştirilecek ve topluluk profili özelliği eklenecek.
- Black Desert web sitesinin topluluğu genel olarak daha düzenli ve kullanışlı hale getirilecek.
- Toplulukta paylaşım yapan kişinin adı, sadece ana karakter adıyla ayarlanabiliyorken artık istenilen bir isimle özgürce yazılabilecek.
 
6. Black Desert TV sayfası yeniden düzenlenecek.
- Hesap birleştirme sonrasında, tüm dünya genelinde yayınlanan Black Desert canlı yayınlarını tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.
- Black Desert TV'nin yeniden düzenlenmesiyle birlikte, ortak yayıncı programı ve Twitch Droplarının uygulanması için hazırlık yapılmaktadır.
- Ortak yayıncı programı ve Twitch Dropları ile ilgili detaylar, ilerleyen dönemde duyurular aracılığıyla ayrıntılı olarak bilgilendirme yapılacaktır.
 
Bunun dışındaki daha ayrıntılı fonksiyonel/iyileştirme konularında, ilerleyen dönemde duyurular aracılığıyla ayrıntılı olarak bilgilendirme yapılacaktır.
 

 
Pearl Abyss ID birleştirmenin planlandığı tarihe kadar, maceracılarımızın Pearl Abyss ID birleştirme işlemini kullanımı sırasında herhangi bir rahatsızlık yaşamamaları için elimizden geleni yapacağız.
 
Teşekkür ederiz.
10 Yorum