Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 21.12.2018 00:00 (UTC+3) 15/12 Fetih Savaşı Raporu
5

Merhaba maceracılar,



48. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 

















































 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Vergi



 



Saldıran klan ve birlikler tarafından elde edilen vergi



 



Balenos



Procyon





Bushîdo

Atlântis

Instinct

Vitsaus

Procyon



 



5.029.184.368



-



Serendia



AnchoR





HårdPuII

AnchoR



 



4.297.799.697



-



Calpheon





KOTÑ





KOTÑ

Method

VaeVictis



14.556.887.342



464.581.510

232.290.755



Mediah



VersusAttack



 



VersusAttack

Elysium

Unravel



 



14.179.168.847



 



787.731.602



 



Valencia



Disaster



 



Disaster

FairyTail

Horde

ZehirZemberek

Them



 





13.867.967.740



 



472.771.627




 



 



 



 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos Bölgesi’ndeki savaşa geçen haftanın galibi Bushîdo ile Vitsaus, Instinct, Atlântis ve Procyon klanları katıldı.



Savaşın başlamasıyla beraber Vitsaus kalabalık bir ordu ile Atlântis klanına saldırmaya başladı. Bu ani saldırı karşısında Atlântis klanı karşılık vermekte zorlandı. Vitsaus bu savaşta üstün olan taraftı ve bir süre sonra Atlântis’in kalesini yok etmeyi başararak günün ilk galibiyetini elde etti.





Vitsaus klanı bu galibiyetin ardından durmadı ve Bushîdo’nun kalesine yöneldi. Bushîdo uzun süre bu saldırılara karşılık vermeyi başardı. Son olarak fillerini savaş alanına getiren Vitsaus’un saldırıları daha da etkili oldu ve bölgenin son sahibi Bushîdo’yu savaşın dışına itmeyi başardılar.





Bu süreçte savaşın diğer tarafında Procyon ile Instinct arasında da çekişmeli bir mücadele vardı. İki klan birbirlerinin kalesi yakınlarında gidip gelen bir savaş devam ediyordu. Ancak bu sırada 2. galibiyetini alan Vitsaus klanı da bir anda savaşa katıldı ve Instinct kalesine yöneldi. Vitsaus yine güçlü ve kararlı bir saldırı gerçekleştirdi ve Instinct kalesini yıkarak günün 3. zaferini aldı.





Ancak bu galibiyetten sonra Vistaus klanı beklenmedik bir şekilde savaşı bıraktı ve Procyon klanının kalesini yok etmesine izin verdi. Aldığı bu kolay galibiyetle de Procyon Balenos bölgesinin yeni sahibi oldu.



 



[Serendia]



 



Bu hafta Serendia bölgesindeki savaşa bölgenin geçen haftaki sahibi HårdPull klanı ile AnchoR klanları katıldı. Uzun ve güzel bir savaş oldu. AnchoR kalesini HårdPull kalesine yakın bir yere kurdu ve üst üste yaptığı saldırılarla rakibini yıpratmaya çalıştı.





AnchoR kararlı bir şekilde rakibine saldırmaya devam etti. Öncelikle rakibinin kale çitlerini yok etti ve daha sonra da kale civarında yapılan savaşta üstün gelerek rakibini kalesini yok etmeyi başardı. AnchoR bu galibiyetle Serendia bölgesindeki hakimiyetini ele geçirmiş oldu.





[Calpheon]



 



Bu hafta Calpheon bölgesindeki savaşa geçen haftanın galibi KOTÑ ile Method ve VaeVictis klanları katıldı. KOTÑ açısında geçen haftalara kıyasla çok kısa süren bir savaş oldu. Savaşın başlamasıyla birlikte KOTÑ Calpheon kalesinden harekete geçti ve iki rakibi Method ile VaeVictis’in kumanda merkezlerini bir direniş görmeden zorlanmadan yıktı. Bu galibiyetle de bölgedeki hakimiyetini devam ettirdi.



 



[Mediah]



 



Bu haftadaki Mediah Bölgesi’ndeki savaşa, bölgeyi uzun süredir elinde tutan VersusAttack ile Elysium ve Unravel klanları katıldı.





Sahibi olduğu Mediah Kalesinde birliklerini toparlayan VersusAttack savaşın başlaması ile birlikte, Elysium üssüne doğru harekete geçti. VersusAttack birlikleri savaşın hemen başında Elysium komuta merkezinin savunmasını hızlı bir şekilde geçerek, komuta merkezini yıkmayı başardılar.



 



Elysium’un kalesini yıkan VersusAttack birlikleri, hiç vakit kaybetmeden Unravel üssüne doğru harekete geçti.





Unravel savunmasını da hızlı bir şekilde geçen VersusAttack, kale çitlerini de aşıp Unravel komuta merkezini yıkmayı başardı. VersusAttack böylece Mediah bölgesindeki hakimiyetini 13. haftaya taşımış oldu.



 



[Valencia]



 



Bu hafta Valencia Bölgesi’ndeki savaşta Disaster’ın karşısında uzun zamandır ilk defa 4 adet rakip vardı; FairyTail, Horde, ZehirZemberek, ve Them klanları. Ancak yine de uzun bir savaş olmadı.



Savaşın başlamasıyla beraber Disaster klanı sırasıyla Horde, FairyTail, ZehirZemberek ve Them üslerine saldırdı ve herhangi bir savunma ile karşılaşmadan kolayca bütün komuta merkezlerini yıkarak Valencia bölgesindeki hakimiyetini sürdürdü.





 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-


5 Yorum