Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 08.06.2021 07:25 (UTC+3) Merkez Pazar'a Yapılan İyileştirmeler
20

 

Merhaba, Maceracılar.

 

2 Haziran Çarşamba günü Merkez Pazar’ın geçici olarak askıya alınmasına ilişkin duyuruda daha önce değindiğimiz gibi, uygunsuz ticaretle mücadele için Merkez Pazar’ın araştırılması ve iyileştirilmesi yönündeki gidişat ile ilgili en son bilgileri sizinle paylaşmak istiyoruz.

 

Ayrıntıya girmeden önce, bugün gerçekleşen bakımdan sonra Merkez Pazar'da değeri 10 milyar gümüş veya daha yüksek olan Ana/Uyanış/Alt Silahları tekrar alıp satabileceğinizi bilmenizi isteriz. Bu geçici önlemin neden olduğu rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür dileriz.

 

Ayrıca, bugün gerçekleşen bakım Merkez Pazar'da iyileştirmeleri de beraberinde getirdi. Bu iyileştirmelerle ilgili ayrıntılar aşağıdaki gibidir:

 

▣ Merkez Pazar Güncellemesine İlişkin Detaylar

Merkez Pazar'da aynı gruptaki silahlar için fiyatların nasıl değiştiğine ilişkin standart şu şekilde değiştirildi:
- Benzer silah eşyaları fiyatlarının, ortalama satış fiyatlarına göre değişmesi için Merkez Pazarı güncelledik. Örneğin, PEN: KaraYıldız Uzun Kılıç ve PEN (V): KaraYıldız Uzun Yay'ın satış fiyatları artık birbirini etkileyecek ve fiyatlar buna göre değişecek.

 

Belirli bir fiyatın üzerindeki bir eşyanın, Merkez Pazar'da satışa sunulduğunda satın alınabilmesi için artık 15 dakikalık bir bekleme süresi olacak.

- Tüm Maceracılar belirli bir fiyattaki bir eşyanın listelendiği ve satın alınmadan önce bekleme süresinde olduğu konusunda herkesi uyaran bir bildirim mesajı görüntüleyecek.

- Ön siparişini verdiğiniz bir eşya listeleniyorsa ve satın alınabilmesi için bekleme süresi içindeyse, eşya adını ve listeleme süresini görebilmeniz için oyun ekranının sağ alt köşesindeki kullanıcı arayüzü üzerinde görüntülenecek.

 

Bu güncellemenin tüm Maceracılara PEN (V): KaraYıldız eşyaları gibi satın alınması zor eşyaları satın alabilmeleri için daha adil bir fırsat vereceğine inanıyoruz. Ayrıca, belirli bir kişiye bir işlemi kolaylaştırması adına, ön siparişleri manipüle etmek için kullanılan "boş gümüş hesapları" olarak adlandırılan durumların önlenmesine yardımcı olmasını bekliyoruz.

 

Bu iyileştirmeler hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen 8 Haziran (Sal) Güncelleme Ayrıntılarına bakın.

 

Ek olarak, şu anda PEN (V): KaraYıldız eşyaları gibi önemli eşyaların işlem kayıtlarını inceliyoruz. Bu, yalnızca Merkez Pazar aracılığıyla eşyaların satış/satın alma kayıtlarına yönelik bir araştırma değil, işlem öncesi ve sonrası tüm oyun verilerinin kapsamlı bir incelemesi olması sebebiyle, biraz zaman alması beklenen bu araştırmalar sürecinde anlayışınızı rica ediyoruz.

 

Derinlemesine araştırmalarımızı tamamladıktan sonra sonuçları sizinle paylaşacağız ve Operasyon Politikamıza uygun olarak, uygunsuz işlemlere karıştığı teyit edilen hesaplara karşı yerinde önlemleri aldığımızdan emin olacağız. Ayrıca, oyun içi eşyaların takası için gerçek para kullanılması da dahil olmak üzere, Merkez Pazarı kullanan diğer olası uygunsuz işlemleri de araştırıyoruz.

 

Ne yazık ki, oyun içi veriler aracılığıyla gerçek para işlemlerinin kanıtlarını doğrulamanın kolay olmadığı gerçeğini inkar etmek mümkün değil. Gerçek para işlemlerinin çoğunluğu oyunumuzun dışındaki toplulukları kapsadığı için, mevcut herhangi bir dış kanıt için gerçek bir manipülasyon olasılığı mevcut ve ayrıca ilgili kişilerin kişisel kimliklerini doğrulamak da tahmin edildiğinden daha güç. Tüm bunlar, hesap cezalarını uygun şekilde uygulamamızı inanılmaz derecede zorlaştıran koşullara neden oluyor.

 

Bu sınırlamaları aşmak için her zaman OTP ve PC Kaydı gibi ikincil güvenlik hizmetlerimizi önerdik; ne yazık ki, sadece birkaç Maceracı bu hizmetleri aktif olarak kullanıyor. Bu nedenle, gerçek parayla yapılan işlemleri elimizden geldiğince engellemenin diğer yollarını aktif olarak değerlendiriyoruz ve şu anda, belirli bir fiyatın üzerindeki bir eşyayı satmaya çalıştığınızda kimliğinizi doğrulamanızı gerektiren yeni bir özelliği olabildiğince hızlı bir şekilde geliştirmek için çalışıyoruz.

 

Tüm Maceracılarımız için adil bir oyun ortamı sağlamak amacıyla, herhangi bir anormal/uygunsuz oynanışı araştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve yukarıda güncellenenlerin ötesinde nelerin geliştirilebileceğini araştırmaya devam edeceğiz.

 

Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

20 Yorum