Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 11.08.2021 02:50 (UTC+3) Margoria Haydutu Duyurusu
2

 

Merhaba Maceracılar.  

 
11 Ağustos, 2021 bakımı esnasında [Sınıf] Margoria Haydutu Ayakkabı eşyasını ekleyeceğiz. Sonuç olarak, belirli bir dönemde Margoria Haydutu Kıyafet Seti satın alan Maceracıların oyun içi posta kutularına (B) Margoria Haydutu Ayakkabı gönderilecek. 

 

Lütfen dikkat: Margoria Haydutu kıyafetinden elde edebileceğiniz Cron Taşları ve Valks'ın Çığlığı miktarı, bu ekleme nedeniyle, piyasaya sürüldüğündeki orijinal miktarlarından değiştirilecektir. Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıya bakın. 

 

■ Margoria Haydutu Ayakkabısının Eklenmesi 

11 Ağustos 2021 (Çar) bakımının ardından [Sınıf] Margoria Haydutu Kıyafet Setinden alabileceğiniz eşya sayısı ikiden üçe değiştirilecek. (* Hem Dövmeli, hem de Şortlu versiyonu için aynıdır.)

 

▲ (L) [SınıfMargoria Haydutu ZırhMiğfer / (R) [SınıfMargoria Haydutu ZırhMiğfer ve Ayakkabı 

Önce 

Sonra 

[Sınıf] Margoria Haydutu Zırh 

[Sınıf] Margoria Haydutu Miğfer 

[Sınıf] Margoria Haydutu Zırh 

[Sınıf] Margoria Haydutu Miğfer 

[Sınıf] Margoria Haydutu Ayakkabı 

■ Margoria Haydutu Ayakkabı Alacak Maceracılar 

Kimler Uygun 

[Sınıf] Margoria Haydutu Kıyafet Seti'ni 28 Temmuz 2021 (Çar) bakım sonrası - 11 Ağustos 2021 (Çar) bakım öncesi satın alan Maceracılar 

Ayrıntılar 

* [Sınıf] Margoria Haydutu Kıyafet Setini satın aldıktan sonra açmadıysanız, 11 Ağustos 2021 (Çar) bakımından sonra açarsanız [Sınıf] Margoria Haydutu Ayakkabı elde edebileceksiniz. 

 

* Satın aldıktan sonra [Sınıf] Margoria Haydutu Kıyafet Setini açtıysanız, 11 Ağustos 2021 (Çar) bakımı sırasında [Sınıf] Margoria Haydutu Ayakkabı (sahip olduğunuz [Sınıf] Margoria Haydutu Zırhı sayısına göre) alacaksınız. 

* Oyun içi posta (B) 11 Ağustos 2024 (Paz) 23:59'da sona erecek. Oyun içi postanın süresi dolduğunda eşyanın silineceğini lütfen unutmayın. 

* Kıyafeti çöpe atan veya Cron Taşları /Valks'ın Çığlığı için çıkarma gerçekleştiren Maceracılar, ayakkabıları almaya hak kazanamayacaklar. 

* Aldığınız ayakkabılar, sahip olduğunuz zırh ile aynı sınıfa ait olacaktır. (Örneğin, [Savaşçı] Margoria Haydutu Zırh'a sahipseniz, [Savaşçı] Margoria Haydutu Ayakkabı alacaksınız.) 

* Lütfen dikkat: Margoria Haydutu Ayakkabı'yı başka bir kıyafetle kullanırsanız, üst üste gelebilir veya uyumsuz görünebilir. 

 

■ Margoria Haydutu Ayakkabılarını Boyamak Hakkında 

Oyun içi posta kutunuza (B) gönderilen [Sınıf] Margoria Haydutu Ayakkabı boyanamayacak. Ayakkabı bölgesine önceden boya uygulanmışsa, boyalar sıfırlanacak. 

* Boyalarla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen [Destek] aracılığıyla bizimle iletişime geçin.

 

Ek olarakkıyafetin boya slotlarının bazı kısımlarıboyaları daha ayrıntılı uygulayabilmeniz için değiştirildi. Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıya bakın. 

접기
▲ Boya Slotları - Okçu (Önce/Sonra) 
 
▲ Boya Slotları - Savaşçı (Önce/Sonra) 
 
▲ Boya Slotları - Shai (Önce/Sonra) 

■ Cron Taşı ve Valks'ın Çığlığı Kıyafet Çıkarma Miktarındaki Değişiklikler 

[Sınıf] Margoria Haydutu Kıyafet Seti iki parçadan üç parçaya değiştirileceği için, çıkarmadan elde ettiğiniz Cron Taşı ve Valks'ın Çığlığı miktarı üç parçaya bölünecek. 

(Örn. [Önce] Miğfer/Zırh Çıkartılarak Elde Edilen Miktar = [Sonra] Miğfer/Zırh/Ayakkabı Çıkarılarak Elde Edilen Miktar) 

 

Şu anda daha fazla mevcut kıyafeti daha ayrı parçalara ayırmak için çalışıyoruz. Yeni kıyafetlerimize gösterdiğiniz destek ve ilgi için bir kez daha teşekkür ederiz. 

2 Yorum