Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 14.05.2023 17:00 (UTC+3) Önce Müzikleri ile Tanıştığımız Sabah Işığı Diyarı, Resmi Müzikleri
0
 
Uzaklardaki Sabah Işığı Diyarı’ndan gelen müzik seslerine kulak verin.
 
Kore’ye özgü güzel melodilerin modern enstrümanlarla harmanlandığı,
zarif olmasının yanı sıra geleneksel tınılarla donatılmış Sabah Işığı Diyarı müziklerini birlikte dinlemeye ne dersiniz?
 

Black Desert OST - Sabah Işığı Diyarı - Bölüm 1. Meditasyon

“Bölüm 1. Meditasyon” müzikleri sadelik, zarafet ve huzuru hissedebileceğiniz şekilde düzenlenmiş geleneksel müziklerden oluşmaktadır.
Bir anlığına hızlı değişen ve karmaşık yaşamın dışına çıkmak isteyenlere bilgeliğin dinginliğini, geleneksel müzik severler için ise kıvançlı melodileri, tüm dünyadaki maceracılar için egzotik olan Kore’nin güzel tınılarını armağan ediyoruz.
 
 

Black Desert OST - Sabah Işığı Diyarı - Part 2. Ürperti

“Bölüm 2. Ürperti” “Serinliği içine çekmek” anlamına gelmektedir. Serinletici rüzgarların estiği bir çardakta serinletici bir meyve yeme, ayaklarını bir vadinin serinletici suyuna daldırma, korku filmleri izleme gibi kavurucu yaz sıcağını unutturmak için yapılan her türlü aktiviteyi anlatır. Sabah Işığı Diyarı’nda tüylerinizi ürpertecek gerginlik hissi veren ve kasvetli sahnelerde kullanılan ürpertici müzikleri dinlerken serinlemeyi deneyin.
 
 

Black Desert OST - Sabah Işığı Diyarı - Bölüm 3. Belde

“Bölüm 3. Belde” Sabah Işığı Diyarı sakinlerinin hikayelerini aktaran melodilerden oluşur. Çiftçilerin söylediği şarkılar ve belde sakinlerinin neşeli ritimleri ve huzur verici Sabah Işığı Diyarı OST müziklerini hissedin.
 
 

Black Desert OST - Sabah Işığı Diyarı - Bölüm 4. Simgeum

Simgeum (心琴) terimi mecazi olarak dış uyaranlara göre hassas hareket eden kalbi ifade eder.
“Bölüm 4. Simgeum” Sabah Işığı Diyarı’nda sergilenen Kore’nin eşsiz güzelliği ve kültürü, insanların canlılık dolu görünümleri ile yüreğinizde titreşimler oluşturacak müziklerden oluşuyor. Sakinlik içinde yankılanan Kkwaenggwari’nin baskın sesi, güzel bir şekilde akıp giden Gayageum'ın melodisi, Daegeum ve Taepyeongso’nun dinamik melodileri ile Sabah Işığı Diyarı’nı keşfederken büyüleyici manzaraları derinden hissedin.
 
 

Black Desert OST - Sabah Işığı Diyarı - Bölüm 5. Samulnori

6 bölümlük Sabah Işığı Diyarı OST müzik serisinin beşincisi olan “Samulnori” besteden ziyade güzel geleneksel Kore ritimlerinin doğası incelenip bilgisayar müziği ile yeniden oluşturuldu.
Kkwaenggwari gök gürültüsünü, Janggu yağmur yağışını, Buk (davul) bulutları ve Jing ise rüzgarı sembolize eder. Bu dört enstrümanın kullanıldığı müzik parçasına “Samulnori” denir. Sadece ritimlerden oluştuğu halde, neşeli ve tutkulu olduğu gibi zaman zaman derin ve insanı etkileyen bir atmosfer yansıtır. Böyle çeşitli duyguları hissettiren “Samulnori” müziği, “Sabah Işığı Diyarı”nda ara sahneler, savaş videoları, av sahaları gibi daha birçok yerde kullanıldı.
 
✔︎ Pungmulnori Müzikleri: Ara sahne, hikaye kitabı için kullanılan Pungmulnori müzikleri, Samulnori enstrümanları kullanılarak yeniden düzenlenerek yapılandırıldı.
✔︎ Samulnori Müzikleri - Samdo Nongak Garak: Kore Yarım Adası’nın üç eyaletindeki Pungmul Garak müziklerinin ritmik kalıpları kullanılarak birleştirilen Samdo Nongak Garak müzik parçasından belirli savaş sahnelerine uyan müzikler seçilerek yeniden derlenmiştir.
✔︎ Utdari Pungmul: Gyeonggi, Gangwon ve Chungcheong eyaletlerinin geleneksel müziğinden derlenerek Utdari Pungmul müziğinin baştan sona çalınmasıyla oluşturulmuş müziktir.
 
PEARL ABYSS MUSIC kanalında, daha fazla Black Desert OST müziklerini dinleyin. 🎧
Bambaşka Macera Haziranda Başlıyor!
0 Yorum