Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 30.10.2023 08:30 (UTC+3) Gece Yarısı Muhabbetleri Özeti!
3
 









Gece Yarısı Muhabbetleri Özeti!

27 Ekim (Cum), Black Desert Baş Yapımcısı Jaehee Kim ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Gece Yarısı Muhabbetleri’nde, Black Desert’ın mevcut sorunları ve çözüm yöntemleri hakkında sohbet ettik.

Cuma günü yayında konuşulan içerikleri paylaşarak, maceracılarla daha sonra da sık sık sohbet etme fırsatı yaratacağız.


Bağlantı Noktası Şampiyonası İyileştirmeleri ve Planları

İnce Belli Yaşam Şişesi, Kaldırılan İksir

Öz İksiri/Parfümün Birincil Malzemelerinin Tedarik Genişletmesi 

Tek Taraflı Savaşın Kaldırılma Nedeni

PvP İçeriklerinin İyileştirme Rotası

Av Sahası Gelirlerinin İyileştirilmesi

Kristal Tedarikinin Genişletilmesi

Av Sahalarındaki Alt Sınırın Amacı

Sınıf Dengelemelerini Güncelleme Rotası

Oyunun Aniden Kapanması Sorunu

Hasarın Belirtilmeme Nedeni

Sınıf Dengelemeleri

Garmoth'un Kalbi’nin Maks. Fiyatının Artırılması, Elde Edilebilir Alt Malzeme Eklemesi ve Elde Etme Zorluk Derecesinin İyileştirilmesi

Yaşam’ın İyileştirme Rotası

Çeşitli İçeriklerin Haftalık Sıfırlanma Sürelerinin Farklı Ayarlanmasının Nedeni

Uzun Süre Boyunca Güncellenmeyen İçerikler: Karanlık Geçit, Yar, Eski Ay Grand Prix, Günlük Görevler: Uyanmış Boss Parşömeni, Lakiaro, Macera Günlüğü, Kızıl Arena, Kara Taş, Büyük Okyanus, Kan Altarı, Alan Bossu...

 


Asya Bağlantı Noktası Savaşı Şampiyonası

Güller Savaşı adlı büyük çaplı içerik ile birlikte, Asya Bağlantı Noktası Savaşı Şampiyonası adlı büyük etkinliği aynı anda ilerletmeye çalıştığımız için hazırlık konusunda eksiklerimiz oldu. Sorunsuz bir şekilde ilerleyemediğimiz için hazırlık yapan maceracılardan, şampiyonayı izleyen maceracılar ve Black Desert’ı seven tüm maceracılardan özür dileriz.

  

Ancak bu şekilde bitirirsek çok daha fazla üzüleceğimiz için, katılım sağlayan Klan liderlerinin de görüşünü alarak hazırladığımız iyileştirmelerin uygulanması ile birlikte 29 Ekim 2023 (Paz) tarihinde Dünya Bağlantı Noktası Savaşı yöntemi olarak değiştirerek tekrar gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

  

Savaş yöntemi aşağıdaki şekilde gerçekleşecektir.

· Bölge vs Bölgeler arası Klan savaşı yöntemiyle toplam 4 Bağlantı Noktası’nda tek maç olarak gerçekleşir.

· Aynı bölgeden 2 klan bir takım oluşturarak gerçekleşir.

· Zafer Kazanma Şartı: Karşı taraftaki 2 klanın kalesi yıkıldığında veya Bağlantı Noktası Savaşı sona erdiğinde daha fazla sağlam kalesi kalmış olan bölge zafer kazanır.

· Bağlantı Noktası Savaşı sona erdikten sonra geriye kalan sağlam kale sayısı eşit olduğunda, berabere kalınır ve iki takıma da katılım ödülü verilir.

* Şu anki sistemden dolayı aynı bölgede bulunan klanlara saldırmak mümkündür.

* Kazanan bölge seçilmez, sadece kazanan klan seçilir.

 

Ekipman ayarını sınırlamamızın nedeni, katılım sağlayan tüm maceracıların kendi bölgelerinin onurunu korumak için aşırı savunmacı bir ayar yapabileceklerini göz önünde bulundurmamızdır. Aşırı savunma ayarı yapıldığında, Dünya Bağlantı Noktası Savaşı’nın genel ilerleme temposunun oldukça yavaşlayacağını ve izlemekte olan maceracıların heyecanının düşebileceğini göz önünde bulundurarak ekipman ve doping çeşitlerini sınırlandırdık.

Tekrar, hazırladığımız Dünya Bağlantı Noktası Savaşı’nın tadını çıkarmanızı diliyoruz. Teşekkür ederiz.

 

İnce Belli Yaşam Şişesi

İnce Belli Yaşam Şişesi’ni kaldırmayı planlamaktayız. Buna bağlı olarak elinizde kalan İnce Belli Yaşam Şişelerini, Gümüş Para olarak iade edeceğiz.

 

İnce Belli Şişelerin, Sabah Işığı Diyarı’na en yüksek seviye potlar olarak ekleyerek, eşyanın özelliğini koruyarak Elvia Av Sahası eklemesinin ardından artan enflasyonu iyileştirmesini bekliyorduk.

 

Ayrıca maceracıların, mutlaka yenmesi gereken PvP içeriklerinde eğlenceli bir değişken olarak seçip kullanabileceklerini düşündük. Ancak İnce Belli Şişeler yüzünden zafer ve yenilgi sonuçlarının değişmesi durumu ve fazla oranda harcanan Gümüş Paradan dolayı duyulan rahatsızlığın daha fazla olduğunu gördük. Ayrıca zorunlu bir eşya haline gelmesi nedeniyle Peri ayarlamaları, uzun süreli seyahatler gibi maceracıların yaşadığı rahatsızlıklar birer sorun haline dönüştü.

 

Biraz geç kaldık ve bunun için üzgünüz. Bu yüzden İnce Belli Şişeleri kaldırarak PvP’den zevk alan maceracıların üzerindeki yükü azaltıp, PvP’nin biraz daha rahat bir şekilde tadını çıkarmalarını sağlayacağız.

 

 

İksir/Öz İksiri/Parfüm

· Öncelikle iksir, öz iksir ve parfümü daha rahat bir şekilde elde edebilmeniz için alt malzemelerin tedarikini artıracağız.

Temsili olarak, Keskin Tespit İksiri’nin malzemesi olan Makarna Mantarı ve Çabukluk Parfümü, Cesaret Parfümü malzemesi olan Mavi Balina Yağı tedarikini öncelikli olarak artırmayı planlıyoruz.

 

· Normal iksir ve parti iksirlerini düzenleyerek birleştirmeyi planlıyoruz.

Öncelikle, parti iksiri ve normal iksiri birleştirerek tek bir iksir haline getirmeyi planlıyoruz. Parti iksirini daha önce, Aal’in Nefesi’nde kullanıldığında parti üyelerinin etki alabilecekleri şekilde iyileştirmiştik, şu an için aksine iksirlerin karmaşıklığını artıran bir unsur haline geldiği görülmekte.

 
· İksir kavramını netleştirerek karmaşıklığı azaltmayı planlıyoruz.

Özellikle üzerinde düşündüğümüz kısım, öz iksiri tükettikten sonra iksirin etkisinin kaybedilmesi ve son zamanlarda 16 adetten fazla olan iksirlerin kullanılması gereken durumlardır. Bunun için çözüm yöntemi olarak öz iksirini, iksirin üst düzey hali olarak tanımlayarak, etkisini artırma yöntemini düşünmekteyiz. Etkilerin hepsinin birleştirildiği bir iksir de üretme yöntemi hakkında düşünüyoruz. Ayrıca öneri olarak aldığımız iksir etkisine sahip harcanabilir eşyayı da sınırsız bir şekilde kullanabileceğiniz yeni eşya yapmayı düşünüyoruz.

Tabii ki, iksir sistemindeki değişimin mevcut kimya ustası maceracılara zarar vermeyeceği şekilde, diğer iksirlerin tüketim yerlerini ve temel geliri tedarik etme üzerine de birlikte kafa yormaktayız.

Ek olarak iksirlerin karmaşıklığını düzenledikten sonra yemeklerin karmaşıklığı üzerine de düşünmeyi planlıyoruz.

 

 

Tek Taraflı Savaş

Tek taraflı savaşın kaldırılması maceracılara, özellikle PvP'yi seven maceracılara, neredeyse bir yaptırım gibi hissettirdiği görülüyor. Değişiklikleri uygulamadan önce maceracılara daha net bir şekilde açıklanmadığı için bu güncelleme sırasında dikkate aldığımız noktaları daha ayrıntılı bir şekilde anlatmak istiyoruz.

 

İlk zamanlarda Black Desert’ta, benzer güce sahip klanlar arasındaki “savaş” anlamında bir tür tek taraflı savaş sıkça kullanılıyordu. Ancak Black Desert’ın uzun süre hizmet vermesiyle birlikte klanlar arasındaki güç farkı arttı ve “savaş” yerine “katliam” veya “eziyet” anlamına dönüşmeye başladı.

 

Bunu aşmak için klan savaşı maliyetini artırmak, bir kaçış noktası olarak Klan Üssü Sunucusu Seçme ve hakemlik sistemlerini güncellemeye çalıştık. Ancak belirgin bir etki göremedik. Bu süreçte tek taraflı savaşın kaldırılması güncellemesi gerçekleştirildi. Bu konuda maceracılarla daha ayrıntılı bir iletişim kurulması gerektiği noktasında biz de kendimizi eleştiriyoruz. Bu tür büyük etkilere sahip güncellemeleri, maceracılarla daha fazla iletişim kurabilecek bir yöne doğru ilerlemek için çaba sarf edeceğiz.

 

PvP İçeriklerinin İyileştirilmesi

· Şu anda bütünlüğünü geliştirmek için odaklandığımız Güller Savaşı'na katılabilen kişi sayısını artırmak üzerinde çalışıyoruz.

Öncelikle Güller Savaşı içeriğinin bütünlüğünü artırmaya odaklanmayı planlıyoruz. Ancak maksimum 600 kişi katılabilecek olsa da PvP'yi seven maceracılar arasında 3. Lejyon’a katılamayanlar olabilir. Bu nedenle 3. Lejyon’a katılamayanlar için de katılım imkanı üzerinde çalışıyoruz.

 

· Mevcut PvP içeriklerini oynarken EXP ve Gümüş Para kazanabilmenizi sağlamak için iyileştirmeler yapmayı planlıyoruz.

Bağlantı Noktası Savaşı, Fetih Savaşı, Kızıl Arena, Solare Arenası, Arsha Sunucusu gibi PvP içeriklerinin belirli bir gelir sağlaması üzerinde çalışıyoruz. Ancak ödüller nedeniyle PvP'nin zorunlu hale geldiği bir durum yaratmamak için, yaşam içerikleri seviyesinde ödüller düşünüyoruz. Tabii içeriğe doğrudan katılarak hiçbir şey yapmadan ödüllerin alınabildiği durumları da önlemeyi planlıyoruz.

 

· Mevcut PvP içeriklerini ek olarak geliştirmeyi planlıyoruz.

Solare Arenası’nı yakında normal modda sürekli açık tutmak için hazırlanıyoruz. Sıralama modu için ise belirlenen bir tarih belirlendiğinde size tekrar bilgi vereceğiz.

Klanın karmasını gösterebilen öldürme/ölüm göstergesini puan sistemiyle değiştirme konusunu da düşünüyoruz. Klanın birleşik savaş puanı olarak dönüştürülerek, öldürdüğünüzde 2 puan, öldüğünüzde 1 puan kazanma şeklinde çalışacak. Bu, klanın savaşa ne kadar ilgi duyduğunu ve ne sıklıkla savaştığını gösteren bir gösterge olabilir ve aynı zamanda kendi ölümünüzle birlikte ölüm puanının da eklenmesiyle, klanınıza engel olma endişenizden kurtulmanızı umuyoruz.

Arsha sunucusunda, herkesin katılabileceği, herkesin savaşacağı bir şekilde PvP’nin mümkün olması için değişiklikler hazırlıyoruz. Parti ve ekip dışında, aynı klandan olsa bile kimsenin birbirini tanımadığı ve düşman olduğu bir biçimde olacak. Kim olduğunu bilmediğiniz için kolayca öldürebilirsiniz ve kimin sizi öldürdüğünü de bilemezsiniz.

Ayrıca topu ateşledikten sonra topun düştüğü noktanın kontrol edilebileceği şekilde, atışın başarılı olduğu sistemsel olarak bildirebilecek bir yöntem geliştirmeyi planlıyoruz.

Bunun dışında PvP ile ilgili geliştirmelerle ilgili önerilerinizi dikkatlice değerlendireceğiz. Lütfen önerilerinizi panolar aracılığıyla bize gönderin.

 

Av Sahası Geliri

Bazı av sahalarında maceracıların elde edebileceği geliri artırmak istiyoruz. Şu anda av sahalarının gelirini belirleyen mekanizma büyük ölçüde ikiye ayrılıyor. Bir tanesi Elvia'nın Ork Kampı gibi hurda hurda kazanç sağlayan ancak nadir eşya düşme ögelerinin az olduğu yerlerdir. Diğer bir tanesi ise eski Yıldız Mezarı gibi hurda hurda kazancı düşük olsa da Kara Çöküş Küpesi gibi değeri yüksek olasılıksal bir eşyanın çıkabildiği yerlerdir.

Ancak geliri artıran bufflar açısından, hurda elde etme miktarını etkileyen buffların tedarikinin kolay olmasına karşın, eşya düşme olasılığını artırmak için daha zor tedarik edilen bufflar gereklidir.

Olasılıksal olarak eşya gelirine bağımlılığı yüksek olan av sahalarının toplam gelirini artırmak istiyoruz. Özellikle şu anda hurda kazanca bağımlılığı yüksek olan av sahalarının geliri ile olan farkı daha da artırmak istiyoruz.

Dehkia'nın Lambası’na, av sahasının geliri aşırı yüksek olduğu için bir dengeleme yapmaya karar verdik. Sınıf dengesi tamamlandıktan sonra av sahası dengesini de güncellemeyi planlıyoruz.

 

Kristaller

Nadir kristallerin tedarik kaynaklarının genişletilmesi konusunda düşünmekteyiz. Değerli kristallerin güncellenmesi ve özellikle elde etme zorluğunun yüksek olduğu kristallerin eklenmesiyle maceracıların yükü çok artmış durumda. Tedarik kaynaklarının genişlemesiyle maceracıların yükünün azalacağını umut ediyoruz.

 

 

Alt Sınır

Şu anda alt sınır, maceracıların büyük bir gelişim hissi yaşayabilecekleri bir unsurdur.

Sorun, bir süredir üst düzey av sahası güncellemelerinin olmamasından kaynaklanmıştır. Son dönemdeki Dehkia'nın Lambası güncellemesiyle, şu anki standartlara göre AP artsa bile alt sınıra takılmayacak şekilde ayarlandı. Gerçekten yüksek AP’ye sahip maceracılar Dehkia'nın Lambası'nı kullanmaktadır ve yakında yapılacak olan Ulukıta ek güncellemesi ile birlikte sahneye çıkacak yeni av sahalarının da üst düzey maceracılara yeterli gelir sağlaması planlanmaktadır.

 

Sınıf Dengelemeleri

Canavarları avlamada sınıflar arasındaki farkı azaltıp, PvP'de ise her sınıfın özelliklerini koruması yönünde düşünüyoruz.

 

Öncelikle avlanma konusunda, istikrarın mümkün olduğu Woosa'ya karşılık, diğer sınıflar için riskli olan ilgili av sahalarında dengeleme ve iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. İlk olarak, hasar ile birlikte HP’yi önemli ölçüde artırarak etkili bir avlanma sağlamak için güncellemesi üzerinde çalışıyoruz. Aynı zamanda PvP'yi etkilemeden hızlı bir şekilde güncellemeler yapmayı hedefliyoruz. Bu hafta Global Lab’de 9 sınıf için güncelleme yapıldı ve diğer sınıflar için birinci aşama hasar artışı da gelecek hafta Global Lab’e uygulanacak. Ancak, düşük stabiliteye sahip olsa bile yeterli hasara sahip olan veya yeterli stabiliteye sahip olan sınıflar, bu kapsama dahil edilmeyecektir.

İkinci aşamada, tüm sınıflar için stabilite ve kontrol kolaylığı üzerinde çalışmayı planlıyoruz. Bu, gerçek oyun testleri ve düzeltmeler için biraz daha fazla zaman gerektiren bir iş olduğundan, hemen uygulanması zor bir çalışmadır.

Öncelikli olarak, birinci aşama çalışmalarının Global Lab’e uygulanması planlanmaktadır. Güncellemeden sonra, görüşlerinizi dikkate alacak ve aktif bir şekilde değerlendireceğiz. Daha sonra hızlı bir şekilde global sunuculara uygulayarak, maceracıların diğer sınıflarla karşılaştırma yapmadan avlanabilecekleri şekilde hazırlık yapacağız.

PvP konusunda ise, bire bir savaşa odaklanmış sınıflar, Solare Arenası gibi, az sayıda parti savaşına odaklanmış sınıflar, Okçu veya Archer gibi, büyük ölçekli savaşlara odaklanmış sınıflar gibi her bir rol için ayarlamalar yapmayı planlıyoruz. Bu konuda Global Lab’e yapacağımız çalışmaları açıklayacağız ve görüşlerinizi dikkate alarak uygulamaya çalışacağız.

Vahşi'nin Hayvan Formu'nun açık/kapalı durumu teknik olarak mümkün değildir. Ancak Hayvan Formu kullanıldığında, görünümü değiştirmeyen bir versiyonunu eklemek için çalışmalar yapıyoruz.

 

Oyunun Donması Sorunu

Şu anda tüm geliştirme ekibinin yarısını bu sorunu çözmek için görevlendirdik ve sürekli olarak kontrol ediyoruz. Bağlantı ve donma sorunlarıyla ilgili olarak, her seferinde nedeni bulduğumuzda en uygun şekilde iyileştirme yaması yapmaktayız. Bununla birlikte, maceracıların belirli bir eylem yapması veya hiçbir şey yapmaması gibi çeşitli durumlarda yaşadığı donma sorununun sürekli olarak meydana geldiğinin farkındayız.

Stabilite sorununun gerçekten önemli bir konu olduğunu derinden anlıyoruz ve nedeni bulduğumuzda ek bir bakım yapmamız gerekse bile mümkün olan en kısa sürede düzelteceğiz.

 

Hasarın Gösterilmesi

 Hasarı göstermeyi planlamıyoruz. İlerleme motivasyonunu, yüksek seviye av sahalarında daha iyi eşyalar elde etmekle doldurabileceğimizi düşünüyoruz. Black Desert'ta süreci önemsiyoruz ve saniyede verilen hasar gibi şeylerle sınırlanmak istemiyoruz. Bunun yerine, istenilen yönde gelişilen bir oyun olmak istiyoruz.

 

Garmoth'un Kalbi

Garmoth'un Kalbi'nin maksimum fiyatını yükseltme ve ek olarak elde etme yöntemlerini uygulamayı düşünüyoruz. Maksimum fiyat ayarlamasının nispeten kısa bir sürede uygulanabileceğini ancak ek olarak elde etmenin dengeyi göz önünde bulundurarak biraz zaman alabileceğini tahmin ediyoruz. Garmoth'un Kalbi görevinin zorluğunu da hafifleteceğiz. Yakın zamanda Global Lab aracılığıyla bu konularda yapılan iyileştirmeleri size bildireceğiz.

 

Kıyafet

Pembe Sedef kıyafetinin arkasındaki kuyruk kısmını silmeyi planlıyoruz.

Sınıflara göre kıyafet giyildiğinde kıyafetin dışında silah görünen sınıflar için silahı gizleme seçeneğini geliştirmeye çalışıyoruz. (Bu konuda kesin bir yanıt veremiyoruz.)

Kısa pelerini uzun pelerine dönüştürmek, karakter modelini değiştirmeyi gerektirdiği için bir yıldan fazla bir geliştirme süresi gerektirecek ve oldukça zor olacaktır.

Bağdaş Kurma hareketi, kısa etek giyildiğinde kıyafetin içinden çıkma görüntüsünü düzeltmek mümkün olmadığından, şu anda minderle birlikte oturma hareketine dönüştürüldü.

Tüy ve zincirlerle süslenmiş kıyafetleri bir süreliğine kullanmaktan kaçınacağız.

 

Yaşam

Yaşam sürekli olarak geliştirilecektir. Bunun yanı sıra Liana'nın Toplama Aleti gibi diğer geliştirmeler gibi geliştirme öncelikleri geri planda bulunmaktadır. Ancak bu konular üzerinde çalışıyoruz ve yakında maceracılar için ilgili konuları sunabileceğimiz bir ortam oluşturacağız.

 

Sıfırlama Zamanlarının Eşitliği

Görevler, güncelleme sonrasında hemen deneyebilmeniz için perşembe günleri sıfırlanacak şekilde ayarlanmıştır. Kara Tapınak ise hafta sonlarına denk gelen zamanlarda erişebilmeniz için tasarlanmıştır. Bunun dışında, İnci Dükkanı satın alma sıfırlama zamanı, Gizli Diyar ve Agris sıfırlama zamanı gibi diğer birçok zaman, her birinin kendi kolaylık nedenleri veya sunucu yükünü azaltma yönünde, farklı gün ve saatlere dağıtılarak sunulmaktadır.

 

Eşya

Etkinlik veya görevden sonra kalan görev eşyalarının hepsini silmek için hazırlanıyoruz.

Katkı puanıyla ilgili eşyaları daha kolay bulmanız için arama kutusunda "[Katkı Puanı]" ibaresini önlerine ekleyerek düzenleyeceğiz. Böylece arama yaparak kolayca bulabilirsiniz.

 

Uzun Süre Güncelleyemediğimiz İçerikler

· Karanlık Geçit
Karanlık Geçit ödülünün tamamını korurken, ortaya çıkış sayısını 12'den 6'ya düşürmeyi planlıyoruz. Azalan Karanlık Geçit’te, Çöl ve Mediah'ta ortaya çıkan Karanlık Geçit de içermeyi planlıyoruz. Ayrıca Karanlık Geçit’te Düşlem Tüyü elde etme imkanını da eklemeyi planlıyoruz.
 
 
· Yar, Eski Ay Grand Prix
Yar ve Grand Prix için Solare'ye benzer bir eşleştirme sistemi eklemeyi planlıyoruz. Ancak şu anda daha fazla insanın Yar'ı tercih ettiği görüldüğü için öncelikli olarak Yar'a güncelleme yapılacak.

 
 

· Günlük Görevler: Uyanmış Boss Parşömeni

Görev formatında bulunanları meydan okuma şekline dönüştürerek, hepsini tamamlayıp ödül alabileceğiniz şekilde hazırlayacağız.

 
 

· Lakiaro 

Ödülünü artırarak Lakiaro’yu tekrar eğlenceli bir hale getireceğiz.

 
 

· Macera Günlüğü

Macera günlüğünün giriş engeli yüksek bir unsur olduğunu biliyoruz. Basitleştirme yönünde bir yeniden düzenleme düşünüyoruz.

 


· Kızıl Arena

Ödül, EXP, savaş düzeni dengesi ve topoğrafya unsurlarını göz önünde bulundurarak etkinleştirilecek bir yeniden düzenleme planlıyoruz.

 


· Kara Taş

Çeşitli türlerdeki Kara Taşları da basitleştirmeyi düşünüyoruz. İlk olarak, silah ve savunma teçhizatını birleştirme yöntemini düşünüyoruz. Ardından, daha fazla basitleştirme yöntemi üzerinde düşüneceğiz.

 
 

· Büyük Okyanus

Son zamanlarda yapılan gemiden inme, Aşama 1 yenileme ve diğer iyileştirmelerin yanı sıra önümüzdeki şölende gösterebileceğimiz yeni okyanus canavarlarını da tanıtacağız. Ek olarak Denizci Ön Ayarları ve diğer okyanus geliştirmeleri üzerinde sürekli çalışarak, bunları Global Lab aracılığıyla açıklayacağız.

 


· Kan Altarı

Yenileme planları yapmaktayız fakat öncelikli olarak bahsettiğim unsurlardan daha düşük bir önceliğe sahip olduğu için zaman çizelgesini belirtmek şu anda zor.

 


· Alan Bossu

Garmoth veya Vell gibi dünya bossu şeklinde ortaya çıkacak ve ödülleri artırarak güncelleyeceğiz.

3 Yorum