Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 15.11.2023 12:40 (UTC+3) Gece Yarısı Muhabbetleri Özeti!
1
 









Gece Yarısı Muhabbetleri Özeti!


Bu geceki Gece Yarısı Muhabbetleri’nde, geçen gece konuşmasında bahsettiğimiz gelişmelerin nasıl ilerlediğini ve şu anda maceracıların sahip olduğu Black Desert hakkındaki görüşleri ele almak istiyoruz.
Ek olarak, maceracıların öneri ve geri bildirim panolarına yazdıkları yazıları her zaman kontrol ediyoruz ve gönderilen görüşlere dair çözüm önerileri üzerinde her zaman düşünüyoruz. Ancak çözüm bulma süreci uzadıkça maceracıların sıkıntılı durumu devam ediyor. Bu geceki Gece Yarısı Muhabbetleri’nde ilerleme durumunu anlatarak, maceracıların hissettiği sıkıntının biraz olsun giderilmesini umuyoruz.

 

Geçenki Gece Yarısı Muhabbetleri

· Solare Arenası

Solare Arenası antrenman modu, kasım ayı ortasından itibaren sürekli olarak sunulacak. Geçenki Gece Yarısı Muhabbetleri’nde bahsettiğimiz gibi, antrenman modunda elde edilebilecek ödüller de güncellenecektir. Ancak ödüllerin boyutu, uygun bir seviyede olacaktır. Ayrıca Solare Arenası sıralama moduna başlandığında daha büyük ödüllerin verilmesini de planlamaktayız.
Ek olarak, Solare Arenası'na özelleştirme modu ekleyeceğiz. Özelleştirme modu, haritanın rastgele ayarlarıyla, eşleşme olmadan sadece davet edilen kişilerle birlikte oynanabilen bir moddur. Arsha Arenası'nda olduğu gibi, diğer maceracıların oyununu izleyebileceğiniz bir izleyici seçeneği de eklenmesi planlanmaktadır.

 

 

· Arsha Sunucusu’nda İyileştirme

Geçen geceki sohbette bahsettiğimiz gibi, bu yılın ortasına kadar Arsha Sunucusu iyileştirilecek. Parti üyesi olmadıkları sürece birbirlerini tanımadan savaşabilir, Klan üyeleriyle de savaşabilirler. Böylece daha özgürce bir savaşabilme ortamı planlanmakta… Ancak birçok kişi Arsha Sunucusu’nu ekip oluşturarak kullanırsa, solo oynayan veya parti avı yapan kişileri kolayca engelleyebilir, bu nedenle ekip ile Arsha Sunucusu’nda PvP uygulanacak şekilde yönlendirme yaparak güncellenmesi planlanıyor.

 

 

· Pembe Sedef Kıyafet

Aralığın başlarında, Pembe Sedef kıyafetinin pelerinsiz bir versiyonunu çıkarmayı planlıyoruz. Mevcut kıyafet kutusu ve zırhlarla takas edilebilir olacak şekilde hazırlık yapılacak. Böylece tercih ettiğiniz tasarıma göre takas yapabileceksiniz.

 


· Çiftçilik Kostümü
15 Kasım (Çar) tarihinde çiftçilik için tasarlanmış fonksiyonel bir kıyafet olan çiftçilik kostümünü piyasaya sürmeyi planlıyoruz. Çiftçiliği daha kolay hale getirecek bir fonksiyonel kıyafettir.

 

 

· Kıyafet Tasarlama Yöntemi
Mevcut konseptli kıyafetler tasarlama yönteminden, eğer bir kadın karakter ise tüm kadın karakterlerin kıyafetleri, erkek karakter ise tüm erkek karakterlerin kıyafetleri aynı anda çıkacak şekilde kıyafet tasarlama yöntemine geçirmeyi planlıyoruz. İstediğiniz tasarımların oynadığınız sınıflar için eksikliğini gidermek istiyoruz.

 

 

· Büyük Okyanus
Aslında, Global Lab’da güncellenecek olan Klan Kadırgası ve ikinci kaptan için daha fazla geliştirme süresi gerektiğinden maalesef birlikte güncelleme yapılamadı.
Klan Kadırgası gelecek hafta Global Lab’da maceracılara gösterilebilecek iken, ikinci kaptanın uygulanması daha fazla zaman alacak. Ayrıca denizci ön ayarları da birlikte uygulanabilecek şekilde hazırlanıyor. Maceracılarımıza hızlı bir şekilde sunamadığımız için özür dileriz.

 

 

· Beceri Kullanımı Bekleme Slotu İyileştirmesi
Bekleme süresi slotlarının her birine beceri komutunun eşlik edebileceği bir özellik, geliştirme aşamasının sonlarında ve yakında maceracılar tarafından görülebilmesi için Global Lab aracılığıyla açıklanacaktır.

 

 

· Eski Ay Grand Prix, Yar Eşleştirme Fonksiyonu
Eski Ay Grand Prix eşleştirme işlemi öncelikli olarak geliştirilmekte olup, geliştirme aşamasının sonuna gelinmiştir. Önce yapacağımızı söylediğimiz Yar eşleştirme işlemi, Eski Ay Grand Prix'e eşleştirme uygulanması için gerekli geliştirme süresinden daha da uzun olması nedeniyle anlayışınızı rica ediyoruz. Eski Ay Grand Prix eşleştirme uygulamasından hemen sonra Yar eşleştirme için de hazırlık yapılacaktır.

 

 

· Diğer
Ayrıca, önceki Gece Yarısı Muhabbetleri’nde bahsi geçen Magnus ve Kara Tapınak'a erişilebilirlik iyileştirmesi, Macera Günlüğü, beste, Vahşi'nin hayvan formu konuları da unutulmadı ve hazırlık aşamasındadır.
Kara Taş, yiyecek, iksir gibi eşyaların basitleştirme çalışmaları, şu anda hızdan ziyade hatasızlığı üzerine odaklanarak geliştirilmekte olduğundan, hızlı bir şekilde uygulanması zor görünmektedir.
Hatasızlık üzerine odaklanma nedeni, bu güncellemelerin Black Desert'ın genel içeriğine aşırı büyük bir etkisi olmasıdır.
Black Desert ekibimiz, bahsettiğimiz konuları sürekli olarak hazırlayarak maceracılara iyi bir güncelleme haberini mutlaka iletecektir.

 

 

Sınıf Dengesi

Hasar değişiklikleri de dahil olmak avlanma dengesi ayarlamaları Global Lab güncellemesi aracılığıyla tamamlanmış durumdadır. Güncellemeden sonra, geri bildirimlerinizi ve verilerinizi izleyerek bir süre daha hasar kısmını ayrıntılı olarak ayarlamayı planlıyoruz.
Kaçınma karakterlerinin en üst düzey av sahasında ölme riskinin yüksek olduğunu göz önünde bulundurarak, son sınıf dengesi ve Karanlık Takipçisi Yatağı'nın hasar ayarlamasını gerçekleştirdik. Gelecekte de bu tür en üst düzey av sahaları için çeşitli sınıfların durumunu göz önünde bulundurarak sürekli olarak ayarlamalar yapmayı planlıyoruz.
PvP, istikrar ve özellikleri göz önünde bulundurarak güncellemeler yapmayı planlıyoruz. Öncelikle, 10 Kasım tarihinde gerçekleştirdiğimiz Beceri Eklentisi güncellemesiyle daha anlaşılır ve birleştirici bir iyileştirme uyguladık ve daha sonra Nefes, Savunma Kararı, hareket kabiliyeti gibi çeşitli PvP durumlarına uyum sağlayarak güncelleme yapmayı planlıyoruz. Ancak bu konuda maceracıların panoda ilettikleri görüşler ve biriktirdikleri verilere dayanarak dikkatlice yansıtılacak bir planlamayla güncellemenin uygulanması daha fazla zaman alabileceğini öngörüyoruz.
Değişikliklerin Global Lab güncelleme notları aracılığıyla ayrıntılı olarak iletilmesi için hazırlık yapacağız.

 

 

Hasarın Gösterilmesi

Neden Global Lab üzerinde hasar göstergesi kullanılırken canlı sunucuda uygulanmıyor diye merak eden maceracılar da olabilir. Şu anda canlı sunucuda, sunucuya uygulanan yükü azaltmak için optimizasyon çalışmaları yapılmaktadır, araştırma laboratuvarı sunucusundan farklı olarak. Büyük ölçekli açık dünya ve birçok beceri vuruşunun olduğu bir oyun olduğu için, birçok sunucu optimizasyon çalışması yapılmıştır.
Bu vuruşlar, her biri ayrı ayrı sunuculardan istemciye gönderilmek üzere çok fazla miktarda olduğundan, sunucu ortamına bağlı olarak vuruş sayısını ayrı ayrı veya birleştirerek gönderme işlemleri de yapılmaktadır. Tabii ki, bu süreçte gerçek hasar aynı şekilde uygulanır.
Bu şekilde canlı sunucuda, birçok kişinin yoğun olduğu çeşitli durumlarda otomatik olarak gerçekleşen optimizasyon süreci nedeniyle Global Lab’da olduğu gibi hasar göstergesi sağlamak zordur.
Maceracıların hasar göstergesi ile ilgili görüşleri, güncelleme notları ve oyun içinde yansıtılan içerik arasında zaman zaman farklılık olduğu için yeterince güven veremediğimiz endişesine kapılıyoruz ve bu konuda gerçekten üzgünüz. Yanlış açıklamaları önlemek için sınıf becerilerini doğrudan manuel olarak yazma yöntemi yerine, gerçek verileri çağırarak otomatik olarak hasarla ilgili açıklamaların uygulanabileceği şekilde hazırlık yapıyoruz. Maceracılara daha güvenilir bir Black Desert sunabilmek için çaba göstereceğiz.

 

Shai Uyanış Silahı: Artina Sol

Gün Batımı Artina Sol yapılandırma taşı eklemesi, Shai'nin mevcut ekipmanında kısıtlamalar olduğu için bu bölümü tamamlamak adına yapılan bir güncellemedir.
Eşya kopyalama sorunu, şu anda Shai'den diğer sınıflara kopyalamayı kolaylaştırmayı düşündüğümüz bir yöndür. Maceracıların oynama stilini veya verilerini kontrol ettiğimizde, diğer sınıflardan Shai’ye kopyalamanın kolaylaşması durumunda, sadece Shai ile parti avı yapma gibi bir sorunun ortaya çıkabileceğini öngörüyoruz.
Shai'den diğer sınıflara eşya kopyalama konusunda, Shai karakterinin envanterinde başka bir karakterin Uyanış silahı olduğunda Uyanış silahını kopyalamanın mümkün olmasını sağlayacak bir yönde güncelleme düşünüyoruz. Bu sayede maceracıların ek olarak Marni'nin Rafine Yakıtı kullanmaları veya Uyanış Silahı Takas Kuponu tüketmeleri gereken durumlar azalacaktır.

 

 

Klan: Topçu

Topa vurulan parçalar için sistem mesajının görünmesini sağlamak için hazırlanıyoruz.
Ayrıca, klan liderinin top atışı yapanlara isteğe bağlı olarak unvan verebileceği bir yöntem de düşünüyoruz. Bağlantı Noktası Savaşı’nda birçok faktörün birleştiği bir durum olduğundan, gerçekten top atanlara unvan vermek biraz büyük bir iş gerektirdiği için klan liderinin takdirine bağlı olarak topçuyu oynayan maceracıları desteklemek istiyoruz.
Klan daveti ve klanı yönetme konusunda maceracıların zorluklarla karşılaştığının da tamamen farkındayız. Ancak klan geliştirme tarafı yapısal bir konu olduğu için zaman alabileceğini ve sürekli olarak iyileştirmeye devam edeceğimizi anlayışla karşılamanızı rica ederiz.

 

Miscellaneous

· Boya Ön Ayarları
Maceracılar tarafından ayarlanan, bir kıyafete kolayca uygulayabileceğiniz çeşitli boyaları içeren bir boya ön ayarı hazırladık. Bu sayede maceracılar, kolayca boya ayarlarını değiştirebilecekler.

 

· Boya Paylaşma
Boya paylaşma, Stil Albümü formatında diğer maceracıların paylaştığı boya bilgilerini indirerek kolayca uygulayabilme yöntemini hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Ancak zaman alıcı bir iş olduğu için uygulamanın gelecek yıl mümkün olacağını tahmin ediyoruz.

 

· Normal Envanterde Yer Alan Kıyafet Eşyaları
17 Kasım tarihli Global Lab güncellemesi ile normal envanterde yer alan dış görünüm eşyaları artık tümüyle İnci envanterine taşınacak şekilde değiştirilecek ve Patrigio'nun Kıyafet Çantası da kullanılabilir hale getirilecektir. Bu sayede, maceracıların envanterinin daha hafif olmasını umuyoruz.

 

· Ornette ve Odore'nin Değişimi ve Drakania Sınıfının Hikayesi

Yeni sınıf geliştirmelerinde her zaman maceracılara mevcut sınıflardan farklı bir deneyim sunmayı öncelik olarak benimsiyoruz. Drakania, mevcut savaşçıların büyük kılıcıyla nasıl farklı bir deneyim sunabiliriz diye düşünerek ortaya çıkan bir karakterdir. Corsair'in Uyanış silahı da Corsair'in Aktarım modundan farklı bir deneyim sunabilir mi diye düşünerek ortaya çıkan bir sonuç olduğunu bilmenizi isteriz.
Daha önce ateşli silah kullanan bir sınıfın çıkışını yapmayacağımızı belirtmemizin nedeni, arka plandaki dönem ve PvP'ye etkisi göz önüne alındığında mümkün olduğunca kaçınmak istediğimiz bir düşünceydi. Ancak sürekli olarak yeniliği ararken, silah taşıyan yeni bir sınıfın ortaya çıkmayacağını söylemek mümkün değil gibi görünüyor.
Ornette ve Odore, başlangıçta maceracılar için bir hazine olarak değerli bir eşya olsa da zamanla yeni maceracıların ilk geçiş ritüeli olarak yerini aldı. Hazinenin zorunlu hale getirilmesi, niyetimizle çeliştiği için tedarik kaynaklarını artırdık, kullanılabilir durumları genişlettik ve maceracıların yükünü azalttık. Böylece hazine olma statüsünü ortadan kaldırdık.

 

· Karak Görünümü Rengi
Karak gemisinin görünümünün rengini değiştirmek veya özelleştirmek, şu anda yapısal değişikliklerin zor olduğu bir noktada olduğundan maceracıların anlayışını rica ediyoruz.

 

· Gece Büyük Okyanus Avının Zorlukları
Karak gemisinde Atanis Ateşböceği gibi lamba yakma işlemi şu anda mümkün değildir. Ancak canavar yok etme kolaylığını artırmak için öncelikle farklı bir ganimet elde etme efekti kullanarak maceracıların daha kolay fark edebilmesi için iyileştirmeler yapmayı planlıyoruz. Gelecekte Büyük Okyanus'ta karşılaşılan karanlığı çözebilecek bir yöntem üzerinde daha fazla düşüneceğiz.

 

· Sınırlı Bağlantı Noktası Savaşı
Bağlantı Noktası Savaşı'nın gerekli şartlarını temel olarak değiştirmeyi planlıyoruz. Şu anda, sınırlı Bağlantı Noktası Savaşı, yeni maceracıların keyifle oynadığı içerikten ziyade belirli bir grup klanın baskın bir şekilde oynaması sorunuyla karşı karşıyadır. Ayrıca sınırlara bağlı olarak, karakter eniyileme ayarları gibi tam tersine, bizim oluşturduğumuz sistem nedeniyle maceracılara yük getirdiğini düşünmekteyiz.

 

· PEN Ekipmandaki Aile Adını Değiştirme
Şu anda zor. Şu anda yapısal olarak aile adının değişebilmesi mümkün olursa, Merkez Pazar’da bulunan eşyaların da değişmesi gerektiğinden, satın alan kişilerin sahip oldukları PEN ekipmanların aile adının da değişmesi gereken bir yapıdır.

 

· Karak Gemileri Arasındaki Özellikler
Denizcilerin artmasıyla maceracılar Büyük Okyanus'u daha keyifli bir şekilde deneyimleyebilirken, sahip olduğunuz Karak gemileri arasındaki farklı özellikler biraz bulanıklaşmıştır. Özellikle belirttiğiniz gibi, Karak: Yükseliş’in özelliğini korumak için dayanıklılığın tüketimini azaltma gibi gemiler arasındaki özellikleri vurgulayacak iyileştirmeler yapacağız.

 

· Karak Görünümü
Karak görünümünün (özellikle Karak arka kısmının sütunu) ayrıntılı ayarlaması şu anda yapısal olarak zordur. Ancak sütunsuz bir versiyonun görünümünü oluşturarak, mevcut Karaklarla takas edilebilecek şekilde hazırlayacağız.

 

· Kara Ruh'un Macerası Bekleme Süresi
Şu anda, maceracıların diğer etkinliklerle uğraşırken bile zar atabilmesi için otomatik olarak zar atma işlevini güncellemeye hazırlanıyoruz. Birden fazla zarı aynı anda atmak sunucuya aşırı yük getirebileceği için bu yönde bir güncelleme yapmaya karar verdik. Bu sayede biriken zarları daha kolay bir şekilde atabilirsiniz.

 

· Çiftçilik Tohumu
Çiftçilik için kullanılan tohum eşyalarını istiflenebilir eşyalara dönüştürmek şu anda kolay bir durum değildir. Son zamanlarda istiflenebilir hale getirilen birçok İnci eşyası bulunmaktadır. Ancak bu eşyalarla yapısal farklılıklar nedeniyle hızlı bir iyileştirme zordur. Tohum eşyası, diğer eşyalardan farklı olarak kurulum fonksiyonuna sahip olması gereken bir eşyadır. Bu nedenle mevcut yapısal zorlukları anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

 

· Yaşam Mini Oyun Zorluk Seviyesi
Maceracıların Yaşam içeriklerini daha kolay bir şekilde ve keyifle sürdürebilmeleri için devam edeceğiz. Yaşam içeriklerinde karşılaştığınız çeşitli mini oyunlarda gereksiz yüksek zorluk seviyelerini sürekli olarak ayarlamaya devam edeceğiz.


· Tek Kişilik Klan Görevi
Tek kişilik bir klanın klan görevini yerine getirmek zordur.
Nakit işlemler veya anormal yollarla grup oyunu gibi maceracının oyun değerine zarar verebilecek davranışlar ortaya çıkabilir, bu nedenle mevcut sistemi muhafaza etmek istiyoruz.


· At, Vagon, Gemi, Beceri Kilidi Arayüzü iyileştirmeleri
Bu seferki Global Lab güncellemesi sayesinde kilitleme butonu, beceri adının önünde yer alarak birçok maceracının beceri kilidini kolayca ayarlamasına olanak sağlayacak şekilde güncellendi. Görüşleriniz için teşekkür ederiz.

 

· Ahır/İskele Arayüzü
Ahır ve İskele arayüzünü maceracıların daha rahat etmesi için yeniden düzenleyerek hazırlıklar yapıyoruz. Ancak bu zaman alacak bir iş olduğundan, gelecek yaz ilerleme durumunu size bildirebileceğimizi düşünüyoruz.

 

· Takas NPC Kolaylığı
Gizli Boss Aurası eşyalarını bir NPC ile takas edilebilecek şekilde geliştireceğiz. Ancak bir NPC'nin birçok eşyayı takas etme özelliği nedeniyle ortaya çıkan karmaşıklığı da gidermek için çalışacağız.

 

· Ekipman Yükseltme Yöntemi
Ekipman yükseltme işlemiyle ilgili yükün giderek arttığının farkındayız ve bu konuda çeşitli iyileştirme yönleri üzerinde değerlendirme yapıyoruz.

 

· Birinci Malzemelerin Merkez Pazar’da 1 Kez Satın Alma Miktarı Artışı
Merkez Pazar içindeki ticaret hacmini izleyerek satın alma miktarını sürekli olarak ayarlıyoruz.
Şu anda, malzeme bol olduğunda daha fazla miktarı bir seferde satın alabilirken, ön siparişi yapılmışsa miktar azalma eğilimindedir. Satın alma miktarının serbestçe isteğe bağlı olarak ayarlanamamasının nedeni, bazı maceracıların tüm ürünleri bir seferde satın almasını önlemek içindir.

 

· Lara Günlük Görevleri
Lara'nın günlük görevini haftalık göreve dönüştürüp, gereken hamuru da eşitleyerek görevin karmaşıklığını azaltacağız. Ayrıca kullanılmayan hamurları başka tüketim alanları için ayırmayı planlıyoruz.

 

· Gelişme Motivasyonu
Şu anda PvP içeriğinin Güller Savaşı olarak genişletilmesi, Kızıl Arena'nın gelir elde etmek için yenilenmesi, meydan okuma tarzı içeriklerin eklenmesi gelişme motivasyonunu artırmayı hedeflediğimiz çalışmalardır.
PvE'ye de yüksek düzey av sahaları dışında da gelişme hissi verebilecek içerikler eklemek için düşünüyoruz.


· Yaşam Kristallerinin Birleştirilmesi
Kristal envanterinin çeşitli yaşam kristalleriyle dolu olması nedeniyle zorluklar yaşandığının farkındayız. Bu nedenle birleştirme için ayrıntılı bir program üzerinde görüşmeler yapıyoruz. Ancak canlı sunucuların uzun süre devam etmesi ve daha önce bahsettiğimiz Kara Taş, görev eşyaları, etkinlik eşyaları gibi birçok eşyanın genel olarak basitleştirilmesi gereken bir durum var. Bu eşyaların yanı sıra, çeşitli içeriklerden elde edilen eşyaların sayısı oldukça fazla. Bu nedenle gelecekte eklenen eşyaları da dikkate alarak bu konuda iyi bir hazırlık yaparak sizlere şölen sırasında iletmeyi istiyoruz.

 

· Karakter Aksesuarı Eklenmesi
Aksesuar çalışmaları kıyafet çalışmalarıyla bağlantılıdır ve şu anda birçok maceracının beklediği tüm sınıflar için kıyafet çıkarılmasına daha fazla odaklanmayı tercih ediyoruz.


· Kampa Mobilya Eklenmesi
Çok güzel bir fikir verdiğiniz için teşekkür ederiz. Kamp alanına bir mobilya kurarak hemen bir buff alabileceğimiz kısım, buff süresi gibi dengeyi sağlamak için düşünülmesi gereken birçok faktör var, bu yüzden gelecek yıl mutlaka yapmayı planlıyoruz.


· Karanda'nın Kalbi, Kutum'un Kalbi
Karanda'nın Kalbi ve Kutum'un Kalbi, her ikisi de Merkez Pazar'da kaydedilebilir hale getirilmesi planlanmaktadır. İlk başta Karanda'nın Kalbi'ni sunarken amacımız, Garmoth'un Kalbi'ni elde etmeden önce daha kolay bir şekilde elde edilebilen, yerine kullanılabilen bir eşya olmasıydı. Ancak şu anda değeri değiştiği için Merkez Pazar kaydını mümkün kılacak şekilde değiştirmek istiyoruz.

 

 

Şölen + Çekiliş Etkinliği

· Çekiç Kullanım Süresinin Kaldırılması
Çekiç süresi yakında kaldırılacak.
Şu anda çekiç süresi şölenden önceye kadar uzatılmış durumda ancak sürekli olarak uzatmak yerine ileride çekiç kullanım süresi kaldırılacak.


· Calpheon Şöleni Tarihi ve Etkinlik
16 Aralık tarihinde Calpheon Şöleni düzenlenecektir. Hazırladığımız şöleni keyifle beklediğinizi umarak, bir de etkinlik hazırladık.
Bu etkinlik, 15 Kasım (Çar) bakımı sonrasında başlayacak ve Vell'in Konsantre Sihri veya Garmoth'un Kalbi gibi ödüller kazanabileceğiniz bir çekiliş etkinliği olacak. Önceki etkinliklerden farklı olarak, eşya miktarını büyük ölçüde artırdık, bu yüzden yoğun katılımınızı bekliyoruz.
Burada temel olarak sadece bu etkinliğe katılarak da J'nin Keskin Çekici, Kraliyet Eğreltisi Kökü ve Düşlem Tüyü gibi eşyaları elde edebilmeniz için hazırlık yaptık. Etkinlikte kazanamayanlara da yeterli ödül verileceğinden emin olabilirsiniz, umarım etkinliğe keyifle katılırsınız.



Kapanış

Bugün 2 Gece Yarısı Muhabbetleri gerçekleştirerek, maceracılarla birlikte hepimizin alanı olan resmi web sitemiz için de bir adım daha atmakta istekli olduğumuzu hissettim.
Gelecekte, geliştirme sürecinde olan konular ve yönelim hakkında maceracılara daha fazla paylaşımda bulunmak istiyoruz.
Kasım sonunda da maceracılara devam eden konuları paylaşabileceğimiz bu tür bir ortamı hazırlayacağız.
Teşekkürler.

1 Yorum