Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 12.08.2020 12:00 (UTC+3) Yaz Sezonu Sonu Duyurusu
15

 

 

Merhaba Maceracılar,  

 

Yaz Sezonunun sona ermesine sadece 2 hafta kala, sezon sunucularının tam teşekküllü maceranıza başlamak için ilk adımları atmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. 

 

Daha önce resmi web sitesi üzerinde [Yaz Sezonu Programı] duyurusunda duyurulduğu üzere, Yaz Sezonu 26 Ağustos (Çar) bakımı esnasında sona erecek.  

 

Sezon sunucularındaki yolculuklarından keyif alan tüm Maceracılarımıza teşekkür ediyor ve Yaz Sezonu ile ilgili ilerideki konular için program hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. 

 

■ Normal Bir Karaktere Dönüştürme 

26 Ağustos (Çar) bakımı sırasında, Yaz Sezonunun sona ermesiyle tüm sezon karakterleri normal karakterlere dönüştürülecek. 

 

 Sezon karakterlerini normal bir karaktere dönüştürmemiş olan Maceracılar, karakterlerini 26 Ağustos (Çar) dönüştürmek için [Karga Tüccarlar Birliği Vekili] Fughar ile etkileşime girebilirler. 

 

Ayrıca, "Onurlu Maceracı Sertifikası"nı 26 Ağustos'taki (Çar) bakımdan önce kullanmalısınız, bu eşya bu bakım sırasında kaldırılacaktır. 

 

26 Ağustos (Çar) bakımı sırasında otomatik olarak normal karakterlere dönüştürülen karakterler, bakımdan sonra Mezuniyet Hediye Kutusu ve Kara Ruh Emojisini almak için [Karga Tüccarlar Birliği Vekili] Fughar'dan görev alabilir. 

 

■ Karakterinizi Normal Bir Karaktere Dönüştürdükten Sonra Bilmeniz Gerekenler 

26 Ağustos (Çar) bakımı sırasında tüm sezon karakterleri normal karakterlere dönüştürüldükten sonra, yalnızca sezon karakterleri için mevcut olan bazı özellikleri artık kullanamayacaksınız.  

- Yaz Sezonu Meydan Okumaları 

- Meydan Okuma (Y) Penceresi Üzerindeki Sezonla İlgili Meydan Okumalar  

- Devam Eden Sezonla İlgili Görevler 

Sezon karakteriniz normal bir karaktere dönüştürüleceği için, artık Yaz Sezonu Meydan Okuma penceresini görüntüleyemeyeceksiniz. 

 

Ek olarak, sezonla ilgili tüm Meydan Okumalar, Meydan Okuma (Y) penceresinden kaldırılacak ve devam eden sezonla ilgili tüm görevler de 26 Ağustos (Çar) bakım sırasında kaldırılacaktır. 

 

Ancakdaha önce de belirtildiği gibi, 40 günlük Fughar görev serisi, [Sezon] Kara Ruh'un Hediyesi I ve [Sezon] Kara Ruh'un Hediyesi II Görevleri için aşağıdakiler geçerli olacak. 

- Fughar ile 40 günlük görevlerin en az bir gününü tamamladığınız sürece, 26 Ağustos (Çar) bakımdan sonra görev serisini normal karakterinizle tamamlamaya devam edebilirsiniz. 

- [Sezon] Kara Ruh'un Hediyesi I ve [Sezon] Kara Ruh'un Hediyesi II görevlerinden edinilen "PEN (V) Tuvala Küpe" ve "PEN (V) Tuvala Yüzü" ödülleri, 2 Eylül (Çar) bakımına kadar alınabilir. 

 

 Sezona İlişkin Kaldırılan Eşyalar 

Tuvala yükseltme malzemeleri ve sezon karakterine bağlı özel eşyalar 2 Eylül (Çarbakımı esnasında kaldırılacak.

- Zamanın Sindiği Kara Taş 

- Arıtılmış Sihirli Kara Taş 

- Tuvala Cevheri 

- Zamanın Sindiği Kara Taş Paketi 

- Arıtılmış Sihirli Kara Taş Paketi 

- Tuvala Cevheri Paketi 

- [Sezon] Yarık Ouk Hapı 

- [Sezon] Sisli Esinti Gizli Kitabı 

- Tuvala Dönüştürme Taşı Kutusu and Tüm Dönüştürme Taşları 

- [Sezon] Gelişim Desteği Kutuları (Tüm Leveller) ve [Sezon] Yeni Macera Kutusu 

- Tüm Dönüştürülmemiş Tuvala Ekipman ve Aksesuarları 

※ Mezuniyet Hediye Kutusundan elde edilen Tuvala Dönüşüm Taşı, 2 Eylül (Çar) bakımına kadar kullanılabilir. 

※ "[Sezon] Boss Ekipmanı Takas Kuponu" ve takas görevi 2 Eylül (Çar) bakımdan sonra hala kullanılabilir ve ilerletilebilir. 

 

Yaz Sezonu macerasından keyif alan herkese bir kez daha teşekkür ederiz. Normal sunucularda sizi daha güçlü ve daha deneyimli olarak görmeyi umuyoruz!

15 Yorum